BACK TO SCHOOL - Nova kolekcija ruksaka!

BACK TO SCHOOL - Nova kolekcija ruksaka!
Pogađaš koji je naš must have modni dodatak za novu školsku godinu?! Bez funkcionalnog i trendi ruksaka ne možemo zamisliti odlazak u školu. Bila ona virtualna ili ne, cool ruksak će ti pomoći da bolje organiziraš svoje stvari! Zato smo za tebe u Kruna Mode ponudi pripremili muške i ženske ruksake vrhunskih brendova. Billabong, O'Neill, Element i RVCA su urbani brendovi čija će te kolekcija ruksaka oduševiti.

Ukoliko voliš praktičnost i funkcionalnost, ruksaci su neizostavan predmet kojeg možeš osim za školu iskoristiti za sportske, poslovne i ostale prilike.

Kvalitetni i moderni ruksaci, osim što uvelike olakšavaju organizaciju stvari, upotpunit će tvoj stil i dati mu dozu urbanosti. U našoj ponudi možeš birati između različitih modela, boja i printeva. Od klasičnih jednobojnih ruksaka do onih koji će te zasigurno istaknuti bilo u školi ili faksu. Pronađi ruksak koji će biti idealan za tvoje potrebe i stil. Sve tvoje knjige, dokumenti, planeri i ostali predmeti bit će savršeno organizirani u našim stylish ruksacima.

Pogađaš koji je naš must have modni dodatak za novu školsku godinu?! Bez funkcionalnog i trendi ruksaka ne možemo zamisliti odlazak u školu. Bila ona virtualna ili ne, cool ruksak će ti pomoći da bolje organiziraš svoje stvari! Zato smo za tebe u Kruna Mode ponudi pripremili muške i ženske ruksake vrhunskih brendova. Billabong, O'Neill, Element i RVCA su urbani brendovi čija će te kolekcija ruksaka oduševiti.

Ukoliko voliš praktičnost i funkcionalnost, ruksaci su neizostavan predmet kojeg možeš osim za školu iskoristiti za sportske, poslovne i ostale prilike.

Kvalitetni i moderni ruksaci, osim što uvelike olakšavaju organizaciju stvari, upotpunit će tvoj stil i dati mu dozu urbanosti. U našoj ponudi možeš birati između različitih modela, boja i printeva. Od klasičnih jednobojnih ruksaka do onih koji će te zasigurno istaknuti bilo u školi ili faksu. Pronađi ruksak koji će biti idealan za tvoje potrebe i stil. Sve tvoje knjige, dokumenti, planeri i ostali predmeti bit će savršeno organizirani u našim stylish ruksacima.

 

Svi muški ruksaci i ženski ruksaci u našoj ponudi su dizajnirani sa stilom tako da ih možeš nositi na različite outfite i prilike. Imaju dovoljno prostora, funkcionalne pregrade, postavljene naramenice i mekan stražnji dio kako bi tvoja leđa bila minimalno opterećena. Unutarnja organizacija ruksaka omogućit će ti da ti sve tvoje stvari budu na dohvat ruke, a jedinstveni dizajn i modeli upotpunit će svačiji outfit.

U nastavku otkrij nešto više o ovim ruksacima vrhunskih brendova i odaberi onaj koji je idealan za tebe!

O'NEILL RUKSACI
O'Neill ruksaci jedinstvenog dizajna i kvalitete bit će ti glavni suputnik bez obzira gdje krenuo/la. Ruksaci u našoj ponudi imaju različite tehničke karakteristike kako bi mogao/la odabrati onaj ruksak koji ti najviše odgovara.

O'Neill Diagonal ruksaci su must have modni dodatak ove sezone. Stylish i funkcionalni ruksaci su sve što ti treba! Unutarnja podstava u upečatljivim bojama i reflektirajući logo ove unisex ruksake čini još više cool. Osim unutarnjih i vanjsih džepova i pretinaca, ovi ruksaci imaju podesive podebljane naramenice za dodatnu udobnost.

 

Ukoliko želiš ruksak za školu/faks/posao i trening u jednom, O'Neill Boarder plus ruksak je idealan izbor za tebe. Podesive naramenice i različiti džepovi čine ove ruksake odličnim izborom za svakodnevnu upotrebu.

 

Voliš maksimalnu oragnizaciju? U tom slučaju odaberi jedan od O'Neill Easy Rider ruksaka koji su potpuno opremljeni s džepovima na patent, pretincima, organizatorima i udobnim naramenicama. Različiti uzorci i printevi ti omogućuju da izabereš onaj ruksak koji najviše odgovara tvom stilu!

 

O'Neill Wedge ruksaci savršen su izbor za one koji vole stil i funkcionalnost u jednom. Podesive naramenice, unutarnji odjeljci, model u klasičnoj boji ili s upečatljivim printom, karakterisike su koje ove ruksake čine odličnim za svačiji ukus.

 

Ako si ljubitelj klasičnijih ruksaka s velikim prednjim džepom, izaberi jedan iz O'Neill Coatsline kolekcije. U ponudi pronađi i mini verziju ovih ruksaka koja je odlična verzija za sve one koji vole nositi samo najosnovnije stvari. Različiti i moderni printevi omogućuju ti da se ruksak savršeno uklopi u tvoju garderobu i stil. Uz ove ruksake izaberi i novčanik istog printa!

 

Vodnonepropusno dno, izolirani prednji pretinac, pretinac za prijenosno računalo i za organizaciju dokumenata su samo neke od karakteristika ovih cool ruksaka. Ukoliko voliš biti maksimalno organiziran/a odaberi ruksak iz Back To School kolekcije s višestrukim džepovima i patentom kao što je O'Neill President ruksak!

Ne voliš ruksake, već manje torbe koje možeš nositi u školu i na trening? Izuzetno lagana, paraktična i izrađena od recikliranog polisestera O'Neill Gym torba je idealna za tebe.

 

Znaš koja je dodatna prednost O'Neill-ovih ruksaka i Gym torbi? Skoro cijela Back to School kolekcija ruksaka izrađena je od više od 80% recikliranog materijala! O'Neill Blue je oznaka za reciklirane proizvode ovog brenda, a isti su izrađeni od 100% poliestera, izrađenog od rabljenih plastičnih boca.

 

Sigurni smo da s ruksacima ovog brenda nećeš pogriješiti!

ELEMENT I RVCA RUKSACI
Voliš urbani stil i želiš upravo takav cool ruksak? Element i RVCA kolekcija ruksaka iz Kruna Mode ponude je idealna za tebe.

Element ruksaci će te oduševiti sa svojom funkcionalnošću i dizajnom. Mekana stražnja strana s mrežom, džep sa sunčane naočale i prednji dio s remenjem na koje možeš pričvrstiti svoj skate, samo su neke od karakteristika ruksaka ovog legendarnog brenda.

Izaberi ruksak klasičnih boja poput crne i modre kao što je Element Cypress ruksak, a ako se želiš istaknuti Element Mohave ruksak s cool printom bit će tvoj izbor broj jedan!

 

RVCA Estate II ruksak koji sadrži mrežastu tkanina koja održava hladnoću i osigurava udobnost, a pritom ima i anti-abrazijsko dno je zasigurno ruksak s kojim ne možeš pogriješiti.

 

BILLABONG RUKSACI
Ukoliko još uvijek nisi izabrao ruksak iz naše ponude, Billabong ruksaci će ispuniti tvoje želje. Za sve avanturiste i ljubitelje praktičnost Billabong donosi ruksake od dvostrane vodootporne tarpaulin tkanine! Zatvaranje na duplu kopču, vodootpoorni prednji džep, podesive čvrste naramenice, utori za boce te vodootproni patenti čine ovaj ruksak savršenim za tvoje nove avanture.

 

Vrati se u školu, faks ili na posao sa stilom, kreni u shopping na Kruna Mode web shopu i izaberi jedinstveni ruksak popularnog brenda!

Podijeli Tweetaj Pinnaj
Povratak na blog