STIGLA JE KAPORAL NOVA KOLEKCIJA

STIGLA JE KAPORAL NOVA KOLEKCIJA

Dragi modni entuzijasti,

stigla je nova Kaporal kolekcija za sezonu jesen/zima 2023/2024! Ovog puta, Kaporal nas je oduševio spojem suvremenog dizajna i udobnosti, čime nas priprema za hladne dane bez da kompromitira našu modnu izjavu.

 

NOVA KOLEKCIJA za muškarce i žene

Za muškarce, Kaporal donosi izvanrednu paletu odjevnih komada koji spajaju suvremeni gradski šarm s trendi detaljima. Od klasičnih traperica do udobnih džempera, ova kolekcija nudi izbor koji odgovara svakom muškarcu koji želi izgledati i osjećati se sjajno.

Kaporal majica kratki rukav

KAPORAL majica

Kaporal majica dugi rukav

KAPORAL majica

 

Kaporal jeans hlače

KAPORAL jeans hlače

 

 

Dame, pripremite se za transformaciju vašeg ormara s Kaporalovim ženskim komadima za ovu sezonu. Od elegantnih laganih jaketa do trendi košulja, ova kolekcija kombinira udobnost s modnim dizajnom na način koji će vas oduševiti.

Kaporal košulja

KAPORAL košulja

Kaporal lagana jakna

KAPORAL jakna

 

Ne zaboravite da je Kaporal uvijek poznat po svojim kvalitetnim tkaninama i preciznoj izradi, pa možete biti sigurni da ćete dobiti odjevne komade koji će vas služiti dugi niz godina.

Započnite svoju shopping avanturu u najbližem Kruna Mode dućanu ili posjetite našu web stranicu krunamode.hr kako biste istražili cijelu kolekciju. Ne propustite priliku da unesete svježinu i stil u svoj zimski ormar. 

Podijeli Tweetaj Pinnaj
Povratak na blog