KOJE JAKNE, KAPUTE ILI BUNDE IZABRATI ZA HLADNE ZIMSKE DANE?

KOJE JAKNE, KAPUTE ILI BUNDE IZABRATI ZA HLADNE ZIMSKE DANE?

Zimske jakne, kaputi i bunde

Topli zimski kaputi, bunde i jakne najvažniji su i nezaobilazni dio svake zimske priče, što ih ističe kao jedan od ključnih komada unutar svakog ormara. Kaputi i jakne izrađeni od najtoplijih materijala i klasičnih krojeva bezvremenski su IN i poželjni komadi s čijim izborom sigurno ne možeš pogriješiti, bilo da je u pitanju kaput, parka jakna, bunda, jakna od umjetnog krzna, ili pufasta jakna od nešto modernijih materijala. Svatko treba barem jednu toplu, praktičnu, ali i modernu jaknu u svom ormaru, a ženski i muški modeli jakni iz naše kolekcije tu su da odgovore na tvoje potrebe. Ako ne znaš kakav bi ti model najviše odgovarao, prema stilu života, potrebama, ili ukusu, ovaj kratki vodič će ti olakšati izbor i ponuditi nekoliko preporuka kvalitetnih jakni iz naše ponude.




Ako ti je bitnija estetika...
Elegantni jednobojni kaputi pravi su izbor ljubitelja jednostavnog i klasičnog stila. Izuzev klasičnih crnih, modrih, tamnozelenih, smeđih i bež kaputa, traženi su i modeli u drugim nijansama koji mogu razbiti zimsko sivilo, bilo svojim žarkim bojama, kariranim uzorcima, ili pak dodatkom umjetnog krzna. Ove zime, osim klasičnih crnih i tamnoplavih modela, tražene su i neke druge boje kao što su žarko crvena, tamna zelena, vesela žuta i ekspresivna oker boja. Ljubitelji efektnijeg i „življeg” stila birat će upravo ovakve kapute zbog kojih će se za njima sigurno okretati glave kada se prošeću gradskim ulicama i uvedu malo šarenila u njihovo zimsko sivilo.


Među najtraženijim modelima ovogodišnje sezone našle su se i tople glamurozne bunde od umjetnog krzna, zatim pufaste jakne u trendi izdanjima s upadljivim fluorescentnim detaljima, kao i već duže, aktualne parka jakne koje su pogodne za svaku priliku.

Veliki je izbor bundi od umjetnog krzna, bilo klasičnih crnih, smeđih i bijelih boja, dugih ili kratkih, ili pak sa životinjskim uzorcima, i sl. Šarolika ponuda ne olakšava izbor. Morat ćeš stoga dobro promisliti za koju bundicu se odlučiti – onu najefektniju s izraženim uzorkom, ili pak onu koju ćeš moći najlakše iskombinirati s ostatkom svoje garderobe i koju ćeš moći češće nositi.


Ako ti je bitnija funkcionalnost...

Pufaste jakne pogodne su za hladne zimske dane jer su uglavnom izrađene od najlona ili poliestera koji su dobri termoizolacijski materijali pa tako zadržavaju toplinu tijela što je zimi itekako poželjno. Među puffer jaknama, postoje i one koje su kombinacija softshell materijala koji je posebno lagan, ali i vodonepropustan i prozračan te ne ograničava prirodno kretanje. Savršeno za modernog muškarca, ili ženu koji su uvijek u pokretu!


Klasični modeli parka jakni i ove godine su jedni od najpoželjnijih jakni, kako za muškarce, tako i za žene. Osim najčešćeg izbora maslinastih, crnih i modrih boja, sve traženije su i parka jakne u crvenoj, kaki, žutoj i plavoj boji, ali i one s jedinstvenim dezenima, detaljima i prilagodljivim dijelovima kako bi stilizirao/la jaknu prema vlastitom ukusu.

Neovisno tražiš li muške ili ženske kapute, ženske bundice, jakne sa ili bez umjetnog krzna, za muškarce kao i za žene, u našoj ponudi ćeš naći nešto što odgovara tvom stilu. Sve naše jakne, kaputi i bunde, neovisno o modelu, rađeni su od kvalitetnih, izdržljivih i najtoplijih materijala, pazeći na estetiku, ali i na praktičnost kako ti ne bi bilo hladno za zimskih dana. Iz naše ponude izdvajamo najtoplije zimske jakne, kapute i bunde koje preporučamo u ovim najhladnijim mjesecima u godini.

Ženske zimske jakne
U našoj ponudi ženskih zimskih jakni mogu se naći one dulje i kraće, a posebice su se kvalitetnima i popularnima pokazale parka jakne kao što je jednostavna, jednobojna O'Neill Journey parka srednje duljine s O'Neill Firewall Magma podstavom koja zadržava toplinu, ili O'Neill Explore Parka koja je jednako pogodna za gradski ambijent, ali i za skijanje zbog korištenja O'Neill Hyperdry tehnologije i svoje 10K/10K vodootpornosti/prozračnost, što je posebno bitno na skijalištu.

 



Ako si zaista sportski tip i više boraviš na skijalištima nego po gradu, osim O’Neil Explore modela, u našoj ponudi možeš naći i druge visokokvalitetne modele ski jakni kao što je nešto kraća O'Neill Baffle Ingeous jakna pogodna podjednako za skijanje i snowboarding, ili malo dulji model poput ženstvene O'Neill Curve Ski jakne koju odlikuje O'Neill Firewall insulacija i Magma podstava koje garantiraju zadržavanje topline te ventilacijski otvori i skriveni šavovi za lakše kretanje.

Ženske jakne ukrašene različitim detaljima poput krzna, ili remena koji naglašava struk mogu biti upravo ono što ti treba za upotpuniti outfit. Ako je ovo tvoj stil, možda je ova upečatljiva, crvena Garcia jakna upravo model za tebe. Stilski je osebujna te se ističe uzdignutim ovratnikom s uklonjivim umjetnim krznom visoke kvalitete i luksuznim patentom, a elastični remen na kopču doprinosi ženstvenom izgledu i naglašava struk. Sve Garcia jakne u ovogodišnjoj kolekciji rađene su od vodonepropusne tkanine, tretirane voskom s tehničkim detaljima integriranima u njih i stoga predstavljaju izvrstan spoj funkcionalnosti i elegancije.

Ženski kaputi brenda Ichi su klasičnih linija i boja poput elegantnog, crnog Ichi Stipa kaputa koji pruža iznimnu udobnost, i bezvremenskog Ichi Alma kaputa bež boje, dok se u liniji Garcia kaputa nalaze modeli isto tako klasičnih crta, ali vedrih boja poput crvene i žute, s umjetnim krznom te kariranog printa kao što je Blend She Gilly kaput. Nađi onaj kroj, boju i materijal koji najviše odgovara tvojoj osobnosti i tvom ormaru te svakoj prigodi u kojoj se možeš naći.

Ženske bundice brenda Ichi istaknule su se u ponudi svojom izuzetno pristupačnom cijenom, ali i odličnim izborom što dužih i kraćih modela, zanimljivih točkastih i životinjskih uzoraka te lijepih boja. Iz ponude izdvajamo topli Ichi Furdot kaput udobnog kroja od umjetnog krzna točkastog uzorka. S kvalitetnim bundama ovog brenda zasigurno nećeš pogriješiti ako ciljaš ostaviti profinjeni dojam, pogodan za gradsku šetnju ili izlazak.

 

Francuski brend Kaporal, kao novost u našoj ponudi, nudi također jako kvalitetne jakne sa zanimljivim aplikacijama i dodacima. Tako se Kaporal Danae parka izdvaja osebujnim kombinacijama boja, dok se Kaporal Wanne parka ističe cool printom i natpisima, a ima i odvojive grijače za ruke te odvojivo krzno na kapuljači u slučaju da ti u njoj bude pretoplo.

 

Muške zimske jakne
Muške jakne za zimu mogu biti sportske, ležerne, elegantne, ili namijenjene za neke druge prigode. Među mlađom muškom populacijom sve su popularnije tople, praktične jakne s kapuljačom, žarkih veselih boja. Bilo da se želiš pomladiti, ili ostaviti ozbiljniji dojam, u našoj ponudi se može naći model koji će ti omogućiti upravo to.

Garcia modeli muških jakni ove godine su se iskazali svojom kvalitetom i stilom, a pogodni su za ležernije, sportske tipove. Osim Garcia modela od poliestera, ističe se i vodonepropusna Garcia Softshell jakna koja je zbog kombinacije softshell i puffer jakne iznimno topla. Broj džepova, ukupno tri s vanjska strane te dva s unutrašnje s vojničkim printom, čini je praktičnom, a podjednako i modernom.

 

Drugi sportski-casual modeli poput O'Neill Flint Canvas parke s odvojivim krznom na kapuljači nude se u više boja popularnih među muškarcima, kao što je klasična crna, ali i u nekim intenzivnijim bojama. Ako ti se dopadaju ovakvi sportski-casual modeli, onda predlažemo i Blend parka jakne, ili pak Element Roghan i Fargo parka jakne za idealan spoj muževnosti i elegancije, uz točnu dozu praktičnosti koja ti treba za svakodnevni život. U slučaju da su ti za neometanu svakodnevnicu potrebni veliki džepovi, predlažemo Element Borrow Anorak jaknu - posebnu vrstu jakne s patentom do prsa i velikim klokan džepom na prsima.

Iz naše ponude izdvojili bismo i bezvremensku O'Neill Journey parku (muški i ženski model) koja sanja o lošem vremenu i nudi udobnost i zaštitu u žestokim zimskim danima. Specifična je zbog svoje visoke tehničke performanse uslijed tretiranja DWR premazom koji odbija vodu. Uz to je odlikuje 10K/10K hidroizolacija i prozračnost te O'Neill Hyperdry tehnologija i šavovi s kritičnim trakama (šavovi preko kojih je zalijepljena vodonepropusna traka) koji pružaju dodatnu toplinu i vodonepropusnost. Vani ne može dovoljno zahladiti ako nosiš O'Neill Journey Parku!

 

Za potpuno sportski stil izdvajamo O'Neill Infinite Ski / Snowboard jaknu i druge skijaške jakne u našoj kolekciji koje su podjednako praktične i moderne. Druge iznimno tople muške jakne iz naše kolekcije su Blend puf jakne koje možeš naći u više različitih boja (crnoj, modroj i bijeloj), a sada po jako pristupačnim cijenama od 223 - 384 kn. Blend puf jakne izrađene su od 100% najlona, što ih čini posebno laganima, a da se pritom ne gubi na toplini koja je prijeko potrebna zimi.

Ali tko kaže da ne možeš biti spreman za posao, sastanak, ili drugu finiju prigodu, a da ti je istovremeno toplo? Tu uskače naša kolekcija toplih muških kaputa koji su elegantni, ali i muževni. Izdvajamo RVCA Mac kaput izrađen od Tetron pamuk blend tkanina, a koji svojim minimalističkim dizajnom, skrivenom dugmadi i skrivenim zatvaranjem na patent odiše profinjenošću. Savršen za bilo koju poslovnu, ali i privatnu prigodu u kojoj želiš šarmirati. 

Neovisno o tome jesi li sportski ili gradski tip, voliš li skijati ili ići u šetnje, preferiraš li praktičnost ili moderni dizajn, jakne unutar naše kolekcije zadovoljit će tvoje potrebe. Tople, kvalitetne, elegantne i nadasve udobne, savršeni su izbor i dodatak svakoj garderobi. Puffer jakne i ski jakne te parke traži za neometani aktivni životni stil, a elegantne i tople kapute i bunde da ostaneš ugrijan/a i u trenucima kada želiš ostaviti najbolji dojam u onim finijim prilikama.

Za ove zimske mjesece, da zaboraviš na vječnu borbu s vremenskim uvjetima, počasti se jednom od naših jakni i uvjeri se u njihovu kvalitetu.

Podijeli Tweetaj Pinnaj
Povratak na blog