KrunaMode Blog

  7 MODNIH SAVJETA ZA STYLING LJETNIH KOMBINACIJA!

  Objavljeno : 2022-05-17

  Mnogo je načina kako pripremiti garderobu za vruće ljetne dane:

  1. Nosite odjeću svijetlih boja. Odaberite svijetle boje i bijele haljine, košulje i hlače, koje odražavaju, a ne upijaju sunčeve zrake.

  2. Odluči se za majice bez rukava ili majice sa širokim prozračnim rukavima. Kada je riječ o ljetnoj odjeći, cilj je imati što veći protoka zraka. Razmisli o majicama bez rukava, bluzama bez ramena ili puf rukava. Klonite se uske odjeće. 

                  

  3. Izbjegavaj usku odjeću. Široka odjeća tvoj je najbolji izbor da smanjiš osjećaj vrućine. odaberi crop hlače širokih nogavicaširoke košuljepredimenzionirane bluzemajice i haljine s prostorom za disanje.

  4. Obnovi svoju sportsku garderobu. Tkanine s tehničkim performansama su obično dobre pri znojenju, ali su i uske, što nije uvijek sjajno za ljeto. Ako si ljubitelj sportske odjeće, zamijeni svoje uobičajene crne tajice i trenirku  biciklističkim hlačicama i topom bez rukava.

  5. Odaberi prozračne i prirodne tkanine. Možda nije važno tijekom ostatka godine, ali sigurno ćeš primijetiti razliku između prozračnih tkanina i tkanina koje zadržavaju vlagu tijekom ljeta. Sintetika obično nije prozračna, pa provjeri oznake odjeće gdje treba pisati da je vaša odjeća 100 posto lanpamuk ili svila.

  6. Osloni se na haljine. Haljine nisu samo za posebne prigode. Udobna ljetna haljina jednostavna je opcija za dane kada ne znate što odjenuti. Za boho ljetni look odlučite se za maksi haljinu bez rukava ili dugu suknjuHaljina na vezanje ti može dati malo dodatne cirkulacije zraka.

  7. Zaštiti glavu od sunca bilo sa šeširomšiltericom ili bucket kapom, na taj način nosiš hlad sa sobom a i svaka kombinacija je potpunija uz dobru kapu ili šešir.

  Naši brendovi BillabongRVCAElementKaporalGarcia i drugi ti nude sve potrebno da ovo ljeto provedeš što ugodnije i u dobrom raspoloženju.

  Kruna Mode d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Billabong, Element, RVCA, Kaporal, Garcia, Blend, Ichi Emily & Noah i Sina Jo proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2020