KrunaMode Blog

  ELEMENT - NOVA KOLEKCIJA COOL SKATE BRENDA U PONUDI!

  Objavljeno : 2019-09-23

  Element je jedan od najpopularnijih američkih skateboard brendova i novost je u našoj ponudi! 

  Element je brend ukorijenjen u skateboardingu, umjetnosti i prirodi, a njegova misija je pozitivno utjecati kroz održive i socijalne inicijative usmjerene ka boljem sutra.

  Bez sumnje radi se o najvećem i najproduktivnijem brendu u svjetskom skateboardingu koji se može pohvaliti konstantnim rastom u industriji još od osnutka davne 1992. godine. Element je svestran, uzbuđujuć, adrenalinski, energičan lifestyle brend koji svoj entuzijazam crpi iz skateboarding - a. Brend u svom asortimanu nudi raznolik izbor muške odjeće i modnih dodataka za strastvene skateboard entuzijaste. Ukoliko se baviš ovim sportom ili si jednostavno privržen ovom načinu oblačenja, Element je tvoj pravi odabir.

  Aktualnu ponudu Element - a možete naći u Kruna Mode trgovinama u Arena Centru i Avenue Mall - u u Zagrebu te u Marmontovoj 2 i Marmontovoj 6, kao i na webshopu!

  ELEMENT PONUDA

  Kruna Trade d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Element, RVCA, Kaporal, Garcia, Blend, Ichi Emily & Noah i Sina Jo proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2016