KrunaMode Blog

  ELEMENT – NOVA KOLEKCIJA SKATE DASKI I SKATE KOMPLETA

  Objavljeno : 2020-09-10

  Veliki si ljubitelj skejtanja i želiš biti primijećen izvodeći najnovije skate trikove? S Element skate daskama ne samo da ćeš biti primijećen, već ćes osjetiti najveći adrenalin izvodeći zavidne skate pokrete!

  Element je vrlo uspješna skateboard tvrtka sa sjedištem u Irvineu u Kaliforniji. Marka je izvorno nastala u Atlanti, pod nazivom Underworld Element. Fokus brenda je na hip-hop urbanoj kulturi, umjetnosti, glazbi i dizajnu. Logotip Elementa koji predstavlja vjetar, vodu, vatru i zemlju nedvojbeno je najprepoznatljiviji u skateboard industriji.

  Element je najveći brend u industriji akcijskih sportova. Izrađuju kvalitetne skate komplete i skate daske koji/e će uskoro opet biti dostupni/e u ponudi Kruna Mode! Očekuje te posebna Element x Ghostbusters skate kolekcija čije odjevne predmete već sada možeš pronaći na našem web shopu i u Kruna Mode trgovinama.

  Ovaj skate brend podržavaju jedni od najboljih skejtera u toj industriji. To su legende poput Bam Margera, Ray Barbee, Mark Appleyard, Tom Schaar, Donny Barley, Nyjah Huston, Nick Garcia, Evan Smith i mnogi drugih.

  Brend je također društveno osviješten te promovira različite programe školovanja za djecu i ulaže u razvoj skate parkova i skate kampova. Cilj im je pružiti djeci i mladima priliku da nakon školovanja iskuse prirodu i uživaju u skejtanju.

  Nestrpljiv si i novi skateboard želiš skejtati odmah?! Element skate daska je sve što ti treba, budući da je već postavljena i spremna za upotrebu!

  Element skate daske izrađene su od 7-slojnog javorovog drva. Za dodatnu čvrstoću izrađene su od debljeg drveta, ali i dalje ostaju lagane s minimalnim savijanjem. Dolaze u raznim bojama i grafikama koje sadrže simbol i naziv marke.

  Poput Element skate daski, Element skate kompleti su grafički detaljno prikazani sa svojim logotipom i ostalim slikama. Bez obzira na to skejtaš li niz beskonačna brda ili kroz grad, bitno je imati pravu osovinu za svoj skate. Unaprjeđivanje tvoje osovine poboljšat će tvoju okretnost i stabilnost, kao i cjelokupni izgled daske.

  Za bržu vožnju tu su Element skate ležajevi. Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji zapravo poboljšavaju način na koji skejtaš. Keramički Element ležajevi izrađeni su od jakog i teškog čelika tako da se ne trebaš brinuti za njihovu kvalitetu. Omogućuju ti veće ubrzanje kako bi mogao skejtati brže nego ikada!

  Element živopisni skate kotači s jedinstvenim dizajnom i slikama napravljeni su od jake poliuretanske gume. S ovom skate daskom osjetit ćeš pravi adrenalin!

  Element skate daske izrađuje PS Sticks, poznata trgovina drvima koju vodi stručnjak za proizvodnju skateova, Paul Paul Schmitt. Izrađene su su pomoću Thriftwood ili Peatherweight tehnologije. Konstrukcija Thriftwood-a prilagođena je okolišu u kojem slojevi drva nisu obojeni kako bi se smanjila količina kemikalija i poboljšalo recikliranje. Pristup Featherweight koristi tanje slojeve s jačim ljepilom, što rezultira lakšom daskom.

  Ovaj brend je također razvio tehnologiju Twig koja se temelji na Featherlight pristupu, ali rezultira posebno dizajniranom te još lakšom i snažnijom skate daskom.

  Element skate daske i skate kompleti imaju jako dobre elemente za (ozbiljne) početnike, za skejtere koji vole mnogo skejtati i one koji se vraćaju skejtanju nakon dulje pauze. Vrlo su kvalitetne i pogodne za malo „brže i jače“ skejtanje te izvođenje raznih trikova!

  Zahvaljujući visokokvalitetnoj izradi i velikoj trajnosti, skate daske ovog brenda razvile su velik broj obožavatelja. Jako su popularne zbog sofisticirane tehnologije kojom se izrađuju te zbog vješte i inovativne grafike umjetnika poput Franca Freda ili Chada Eatona.

  Ovaj brend kombinira pozitivne aspekte skateboardinga s dosljednom street i skate odjećom pri tom vodeći računa o očuvanju okoliša.

  Svoju ljubav prema skejtanju upotpuni Element odjevnim predmetima! Element majice izrađene su od 100%-tnog pamuka, opuštenog su kroja i savršene za skejtanje. Svoj skate look dodatno osvježi cool Element ruksacima s džepovima za organizaciju, kapama i tenisicama koje su izrađene od organskog pamuka, reciklirane gume i ljepila na bazi vode. Za potpuni skate outfit ne zaboravi Element Cargo hlače i remen! Sve ovo možeš pronaći u ponudi Kruna Mode!

  Sada kada si upoznat s ovim cool i kvalitetnim brendom, ne preostaje ti ništa drugo nego osjetiti adrenalin skejtanja na Element skate daskama koje će jako brzo biti dostupne na našem web shopu te u trgovinama Kruna Mode u Arena Centru u Zagrebu i Marmontovoj 6 u Splitu!

  Kruna Mode d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Billabong, Element, RVCA, Kaporal, Garcia, Blend, Ichi Emily & Noah i Sina Jo proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2020