KrunaMode Blog

  LIMITED EDITION – ELEMENT X GHOSTBUSTERS

  Objavljeno : 2020-08-28

  Ljubitelj si Ghostbustersa?! Majice kratkih i dugih rukava u limitiranoj Element x Ghostbusters kolekciji u Kruna Mode bit će tvoj must have odjevni predmeti u jesenskoj garderobi!

  Elementova jesenska kolekcija inspirirana je povijesti New York-a, njegovim kultnim vizualnim identitetom i pričama koje su nastale u tom gradu. Priča o Ghostbustersu u kolaboraciji sa Sony Pictures Entertainmentom je preslika i izraz ovog legendarnog grada. 

  Ghostbusters tj. Istjerivači duhova je znanstveno-fantastični / komični film iz 1984. godine. Postao je kulturološki fenomen i dobro prihvaćen zbog svog spoja komedije, akcije i horora. S učinkom na popularnu kulturu i posvećenim obožavateljima, uspjeh Ghostbustera pokrenuo je multimedijalnu franšizu vrijednu više milijardi dolara!

  Element i Ghostbusters su se udružili kako bi dizajnirali ovu jedinstvenu kolekciju u kojoj možeš pronaći majice kratkih rukava i majice dugih rukava sa zanimljivim detaljima i printom Ghostbustersa.

  Osim što imaju vrhunski dizajn, ove majice su izrađene od recikliranog organskog pamuka što ih čini još više cool!

  Ako želiš biti dio ove fantastične kolaboracije, požuri u Kruna Mode trgovine ili na naš web shop i izaberi primjerak ove cool kolekcije!

  Kruna Mode d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Billabong, Element, RVCA, Kaporal, Garcia, Blend, Ichi Emily & Noah i Sina Jo proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2020