KrunaMode Blog

  Nova cool ELEMENT kolekcija

  Objavljeno : 2020-06-15

  Nova ljetna kolekcija najvećeg brenda u svjetskom skateboardingu - ELEMENT, stigla je u trgovine Kruna Mode i na naš web shop!

  Unutar ove zanimljive kolekcije možeš pronaći odjevne komade i modne dodatke iz tri različite Elementove suradnje! Kolekcija u suradnji s National Geographic-om, kolekcija ELEMENT X Masters of the Universe i kolekcija "Go East" inspirirana japanskom kulturom pravi su odabir za sve one koji žele biti primijećeni ovo ljeto.

  ELEMENT X National Geographic

  Element se udružio s tvrtkom National Geographic kako bi stvorio kolekciju s ciljem da pomognu ljudima da bolje razumiju svijet i pomaknu granice svog znanja. Kolekcija crpi inspiraciju iz životinjskog svijeta i fizičkog svemira!

  Rezultat je kolekcija odjevnih predmeta i modnih dodataka koja povezuje jedinstven izbor impresivne galerije fotografija National Geographic-a s Elementovom bezvremenskom fotografijom skateboard-a. Odjeća je izrađena od održivih materijala (poput organskog pamuka, recikliranog poliestera, recikliranog pamuka). Ovaj globalni brend neprestano razvija svoju liniju proizvoda koja se temelji na ekološkoj osviještenosti.

  Element ovom kolekcijom želi ekološki osvijestiti ljude sljedećom porukom: „Svi smo u ovome zajedno, stvoreni od iste materije. Spoj beskonačne varijacije za sva živa bića. Postoji samo jedan svijet. Prema njemu se moramo se odnositi pažljivo. Mi smo ovdje. Naša budućnost je priroda.“ 

  ELEMENT X Masters of the Universe

  Element se udružio s tvrtkom Super7, vodećom dizajnerskom kućom za pop kulturu te proizvođačem kolekcionarskih predmeta i igračaka kako bi stvorili kolekciju koja će dati novi smisao zabave jednom od najpopularnijih fantastičnih filmova – Masters of The Universe, odnosno Gospodari svemira!


  Masters of the Univers jedna je od najpopularnijih franšiza u SAD-u i širom svijeta. Ovaj film adaptiran je u tri animirane serije, nekoliko stripova i igranom filmu. Animirana serija koja se temeljila na neprestanoj borbi između dobra (He-Man) i zla (Skeletor) potaknula je pozitivnost u svakoj epizodi.

  Majice s ovim likovima možeš pronaći u Kruna Mode trgovinama i na web shopu!

  TIMBER! „Go East“

  Elementova kolekcija - „Go East“, ideja je njihovog odvjetnika i umjetnika Chad Eaton-a.

  Inspirirana je japanskim "Yokai-em" (japanskim duhom), Noh maskama, i klasičnim "Sukajan-om" ili "suvenirskom jaknom" koju su prvi su stvorili američki vojnici stacionirani u Japanu nakon Drugog svjetskog rata. Rezultat je vatrena i odvažno ilustrirana kolekcija

  Ako si ljubitelj National Geographic-a, Gospodara svemira i/ili japanske kulture sigurni smo da ćeš pronaći svoj idealni ljetni komad iz nove Element kolekcije

  Kruna Mode d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Billabong, Element, RVCA, Kaporal, Garcia, Blend, Ichi Emily & Noah i Sina Jo proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2020