KrunaMode Blog

  NOVA GARCIA PROLJETNA KOLEKCIJA!

  Objavljeno : 2022-02-24

  Proljeće se bliži, a Garcia nam je i ove sezone pripremila lepršave i vesele komade kako bi spremno dočekao/la novo sunčano razdoblje!

  Ušetaj u proljeće sa svijetlim kombinacijama i bojama koje ti odmah poprave raspoloženje! Ove sezone prevladava nježno plava, vječne bijela i bež boja. Svestrani traper također je pronašao svoje mjesto unutar Garcia kolekcije, kao i uvijek dobrodošli cvjetni uzorciUdobnost, nesmetanost, sloboda tematika je koja je bila inspiracija za ovu kolekciju.

  Proljetna kolekcija je isprepletena ležernim kombinacijama, ali i trendi gradskim komadima za formalnije prigode te vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe! Lagane jakne, udobne hoodice, lepršave košulje, haljine, majice kratkih rukava, traperice i još mnogo toga čeka te u novoj Garcia kolekciji koju možeš pronaći u Kruna Mode!

  Kada je riječ o očuvanju okoliša, Garcia neprestano teži osigurati kupcima održivu liniju odjeće izrađenu od recikliranih i ekološki prihvatljivih materijala. Time osiguravaju funkcionalnost i podizanje svijesti o potrebama održivog poslovanja.

  Dio Garcia kolekcije donosimo u nastavku, a ostatak kolekcije možeš istražiti ovdje.

  Garcia lagana jakna

  Garcia lagana jakna

  Garcia majica s kapuljačom

  Garcia jeans hlače

  Garcia majica dugih rukava

  Garcia košulja dugi rukav

  Garcia majica kratkih rukava

  Garcia košulja dugi rukav

  Garcia trenirka donji dio - duga

  Kruna Grupa je ovlašteni zastupnik Garcia, Kaporal, Billabong, Element, RVCA, Sinner, Emily & Noah i Sina Jo proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2020