KrunaMode Blog

  NOVA O'NEILL JOURNEY PARKA

  Objavljeno : 2020-12-22

  Kruna Mode je bogatija za još jednu, novu O'Neill zimsku kolekciju. Dopustite da Vam predstavimo najtraženiji komad ove sezone, njezino veličanstvo O'Neill Journey parka.

  O'Neill Journey parka nudi ti udobnost i zaštitu tijekom hladnih i oštrih zimskih dana!

  10K/10K vodootporna i prozračna jakna s O'Neill Blue izolacijom i O'Neill Firewall Magma podstavom koja zadržava 25% više topline od prosječnih jakni. Firewall Magma podstava provodi i zadržava toplinu tijela što ti omogućava duži boravak na hladnoći, čak i na snijegu. Ovakvu tehnologiju kod parke još niste vidjeli. Omogućava jakni da apsorbira i čuva toplinu tijela. Bolje od ovo ga ne može!

  Parku odlikuju mnoge karakteristike kao što su unutarnji džepovi do kojih možeš doći bez da otkopčavaš jaknu; Fiksirana, podesiva kapuljača s ugrađenim vizirom za maksimalnu zaštitu od vjetra, oluje, snijega; Podesive, elastične čičak trake za prilagođavanje širine pojasa.

  Šavovi izvedeni tako da ti nude maksimalnu slobodu kretanja što ovu O'Neill Journey parku čini savršenom ski / snowboard parkom, za sve one koji vole nešto duži kroj jakne od standardnog.

  Isplati se imati ju jer ti pruža udobnost i toplinu u najoštrijim zimskim danima, a možeš ju ponijeti i na skijanje. 

  O'Neill Journey parka za muškarce i žene čeka Vas u Kruna Mode trgovinama i Kruna Mode web shopu po već sniženoj cijeni! 

  Kruna Mode d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Billabong, Element, RVCA, Kaporal, Garcia, Blend, Ichi Emily & Noah i Sina Jo proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2020