KrunaMode Blog

  NOVI BREND U PONUDI - ELEMENT SKATEBOARDS!!!

  Objavljeno : 2019-06-19

  Bez sumnje radi se o najvećem i najproduktivnijem brendu u svjetskom skateboardingu koji se može pohvaliti konstantnim rastom u industriji još od osnutka davne 1992. godine. Element je svestran, uzbuđujuć, adrenalinski, energičan lifestyle brend koji svoj entuzijazam crpi iz skateboarding - a. Brend u svom asortimanu nudi raznolik izbor muške odjeće za strastvene skateboard entuzijaste. Ukoliko se baviš ovim sportom ili si jednostavno privržen ovom načinu oblačenja, Element je tvoj pravi odabir.

  Ono što karakterizira ovaj brend svakako je skate oprema i clothing, poznati logotip na svim kontinentima, legende kova Bam Margera, Ray Barbee, stil Marka Appleyarda, najuspješnijeg natjecatelja Nyjaha Hustona, najvećeg čudaka Evana Smitha, čisto svježi pro Jaakko Ojanen, itd.

  Ponosno javljamo da od sada nadalje aktualnu ponudu Element - a možeš pronaći u Kruna Mode trgovinama u Arena Centru i Avenue Mall-u u Zagrebu te u Splitu u Marmontovoj 2 i Marmontovoj 6, kao i na webshopu!

  Pogledaj ponudu

  Kruna Trade d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Element, RVCA, Kaporal, Garcia, Blend, Ichi Emily & Noah i Sina Jo proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2016