KrunaMode Blog

  NOVI BREND KAPORAL JEANS U PONUDI!!!

  Objavljeno : 2019-05-06

  Osnovan 2004. godine u samom srcu Marseillesovog sektora trapera, Kaporal je svoj imidž izgradio kroz traperice, svoje neponovljive krojeve i detalje. Brend elegantno odjeva muškarce i žene od 16 do 35 godina , privučene kreativnom i smionom ponudom odjeće po pristupačnim cijenama.

  Osluškujući tržište, Kaporal je iskoristio priliku kako bi proširio svoje kolekcije i postao trendovska robna marka koja nudi također i razvijenu paletu accessoriesa (naočale, satovi, cipele, kožna galanterija...).

  Danas Kaporal ima mrežu od više od 1.600 trgovačkih lanaca, više od 100 butika, uključujući i tridesetak franšiza, novi konceptni dućan i pozicionira se kao prava alternativa međunarodnim brandovima.

  Inspiriran je američkim vrijednostima, trendovima i neprestanim otkrivanjem vintage proizvoda iz second hand trgovina diljem svijeta. Naoružani timom stilista, iz godine u godinu, brend je afirmirao svoj vintage i trendovski stil kako bi postigao zrelost u svojim kolekcijama, što mu daje pravi legitimitet lifestyle brenda i prepoznat je kao takav.
  Kaporal je brand koji ne ostavlja ravnodušnim, brand s jakim karakterom, prepoznatljivim i pretpostavljenim stilom.

  Ove godine Kaporal slavi 15. godišnjicu postojanja i u novoj kolekciji proljeće/ljeto 2019. predstavlja svoje mediteransko podrijetlo u zbirci mješovitih boja i "boheme" duha. Tropski uzorci, cvjetne teme i slikovite grafike kao i stilizirane lubanje, ukrasi i logotipni znakovi ne ostavljaju ravnodušnim žene kao ni muškarce. Nova kolekcija predstavlja igru kontrasnih geometrijskih linija u bijelim, crvenim, crnim i plavim nijansama koje se uklapaju u traper kolekciju, te osiguravaju udobnost ali i seksi look.

  Novu kolekciju možete pronaći u Arena Centru Zagreb, Joker Split i U Marmontovoj ulici u Splitu.

  https://www.youtube.com/watch?v=8nPCSDldGy0

  Kruna Trade d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Element, RVCA, Kaporal, Garcia, Blend, Ichi Emily & Noah i Sina Jo proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2016