KrunaMode Blog

  NOVI STREET BRAND - RVCA U KRUNA MODE!

  Objavljeno : 2019-10-01

  RVCA je globalni američki lifestyle brand čiji je pokretač umjetnost.

  RVCA je autentičan brand koji nadahnjuje potrošače kroz svoje zagovornike, umjetnike, događaje i proizvode. Uvijek originalan, RVCA pomiče granice kreativnog izražavanja. Njegova je misija prepoznati i slaviti veličinu i snagu kreativnosti.

  Nadmašujući granice tradicionalne sportske odjeće, RVCA je lifestyle brand oslobođen prolaznih trendova – stvoren od grupe istomišljenika iz različitih subkultura.

  Namjera od osnutka brenda bila je stvoriti platformu koja na izvoran način spaja umjetnost, modu, glazbu i moderni stil života, i na taj način pružiti prazno platno svojim članovima tima koji su umjetnici, fotografi, dizajneri, sportaši, DJ-i, glazbenici,..., da zauzmu centralno mjesto u kreativnom izričaju. Za RVCA, radi se o današnjici, sutrašnjici i životu kao glavnim vodiljama.

  Ime RVCA (izgovara se: rü-kəә, rew-ka ili rou-ka) razvijeno je prije svega iz pojedinačnih slova "V" i "A" - koji simboliziraju ravnotežu suprotnosti. Pokazuje nam kako suprotnosti koegzistiraju u stvarnosti, npr. priroda naspram industrijalizacije, umjetnost naspram znanosti, red naspram kaosa,...

  Aktualnu ponudu RVCA možete naći u Kruna Mode trgovinama u Arena Centru i Avenue Mall-u u Zagrebu te u centru Splita u Marmontovoj 2 i Marmontovoj 6, kao i na webshopu!

  RVCA PONUDA

  RVCA VIDEO

  Kruna Trade d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Element, RVCA, Kaporal, Garcia, Blend, Ichi Emily & Noah i Sina Jo proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2016