KrunaMode

  Ovaj tjedan u JOKERU SLAVIMO 37. ROĐENDAN, od četvrta do nedjelje ( 08.11.-11.11. )! PROSLAVITE GA S NAMA!!!

  Objavljeno : 2018-11-07

  Ovaj tjedan u JOKERU SLAVIMO 37. ROĐENDAN, od četvrta do nedjelje ( 08.11.-11.11. )! Posjetite nas na 2. katu, iskoristite 25% popusta i sudjelujte u rođendanskoj nagradnoj igri „Fotkaj se ispred wall of fame-a KRUNA MODE i osvoji cool nagrade “. Zavrti kolo sreće i osvoji kupone ( -30 – 50% popusta ) i zabavi se uz Dj Pecu koji će nas zabavljati u subotu od 16 – 21 h!

  NAGRADNA IGRA „Fotkaj se ispred wall of fame-a KRUNA MODE i osvoji cool nagrade 

  Članak 1. Organizator Priređivač promotivnog natječaja pod nazivom Fotkaj se ispred wall of fame-a KRUNA MODE i osvoji cool nagrade “ je Kruna Trade d.o.o., Gundulićeva 26/a, 21 000 Split. Nagradni natječaj se priređuje u promotivne svrhe.

  Članak 2. Trajanje i svrha natječaja: Nagradni natječaj će se priređivati s početkom 08.11.2018. u 9 h i završetkom 11.11. 2018. u 21 h. Od sudionika se traži da se za vrijeme trajanja nagradne igre slika ispred našeg „wall of fame-a”, potom tu fotku objavi na svom Facebook ili Instagram profilu uz hastag #krunamode (važno je da objava na Facebook - u bude javna, a u slučaju objave na Instagramu, profil ne smije biti privatan, barem za vrijeme trajanja nagradne igre – kako bi mogli vidjeti objavljenu sliku ). Naš žiri će pri završetku nagradnog natječaja odabrati i nagraditi 3 najbolje fotke.

  Članak 3. Fond nagrada

  1. nagrada: O´neill hoodica

  2. nagrada: Majica kratkih rukava

  3. nagrada: O'neill kapa

  Članak 4. PRAVO SUDJELOVANJA u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske koje za vrijeme trajanja nagradnog natječaja slikaju se ispred našeg „wall of fame – a „ potom tu fotku objave na svom Facebook ili Instagram profilu uz hastag #krunamode (važno je da objava na Facebook - u bude javna, a u slučaju objave na Instagramu, profil ne smije biti privatan, barem za vrijeme trajanja nagradne igre – kako bi mogli vidjeti objavljenu sliku ). Osoba koja se prijavljuje na natječaj mora imati sva prava na prijavljeni sadržaj. Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

  Članak 6. PREUZIMANJE NAGRADE Naš žiri će pri završetku nagradnog natječaja odabrati i nagraditi 3 najbolje fotke. Nakon objave pobjednika na Facebook – u, Instagram – u i našoj web stranici, pozivamo pobjednike da nas kontaktiraju na mail webshop@krunamode.hr radi dogovora o preuzimanju nagrade. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

  Članak 7. SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja

  Članak 11. POREZI Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

  Članak 12. U SLUČAJU SPORA između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora, nadležan je sud u Splitu.

  Članak 13. MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti ili izbjeći.

  Članak 14. SPONZORSTVO Ovaj natječaj nije ni na koji način sponzoriran od strane Facebook - a.

  Kruna Trade d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Bench, Blend, Henri Lloyd, Ichi i Garcia Jeans proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2016