KrunaMode Blog

  POSTANI #KRUNAMODEL I OSTVARI 50% POPUSTA!

  Objavljeno : 2022-03-24

  Ima li boljeg početka za novu proljetnu sezonu nego veliko sniženje na artikle po tvojoj želji? Kruna Mode te ovim putem daruje s popustom od 50% na komade koje izabereš u našoj trgovini ili web shopu!

  Kako postati #krunamodel?

  - Slikaj se ili snimi kratki video s kupljenim artiklima i objavi sadržaj na društvenoj mreži koju koristiš (Instagram, Facebook ili Tik Tok).

  - Na sve objave  tagiraj Kruna Mode i koristi hashtag #krunamodel i #krunamode kako bismo mogli vidjeti tvoje objave.

  - Neka tvoj profil bude otvoren (public), kako bismo mogli vidjeti tvoje #krunamodel objave

  Nakon toga ćemo te kontaktirati i odobriti ti popust od 50% na tvoju sljedeću kupovinu. Popust možeš iskoristiti na željene artikle iz nove Kruna Mode proljetne kolekcije ili na artikle koji nisu sniženi.

  Za kupce u našim fizičkim trgovinama dostavit ćemo kupon za popust koji mogu iskoristiti na sljedeću kupovinu, a za web shop kupce dostavit ćemo kod za popust koji će se obračunati u košarici prilikom sljedeće kupovine.

  Volimo tvoj stil i zato bismo rado tvoje slike i videa u kojima nosiš Kruna Mode komade repostali na našem profilu. Za to nam je potrebna tvoja suglasnost i stoga bismo ti dostavili Izjavu o suglasnosti bilo uživo u Kruna Mode trgovini ili putem poruka na navedenim društvenim mrežama.

  Radujemo se vidjeti što najviše volite kupovati u Kruna Mode!

  Kruna Mode d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Billabong, Element, RVCA, Kaporal, Garcia, Blend, Ichi Emily & Noah i Sina Jo proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2020