KrunaMode

  Poznati Nizozemski brend GARCIA od sada i u našoj trgovini u Arena Centru!

  Objavljeno : 2019-03-07

  Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da od sada možete pronaći poznati nizozemski brend Garcia u našoj trgovini u Arena Centru.

  U našoj trgovini u Arena Centru na 1.katu od sada možete pronaći novu Garcia mušku i žensku proljetnu kolekciju koja oduševljava uzorcima i bojama.

  Počevši 1977. kao mala obiteljska tvornica velikih ideja i ambicija Garcia je danas prerasla u jedan od poznatih svjetskih „jeans“ brand-ova.

  U Garciji vjeruju da bi svako trebao imati priliku priuštiti sebi najbolje. Stoga je njihova cijena i dan danas doista pristupačna unatoč tome da je riječ o svjetski poznatom brendu s bogatom tradicijom proizvodnje traperica.

  U proces proizvodnje se ulaže veliki trud i strast što svakako potkrijepljuje činjenica da je svaki par traperica prošao poseban tretman ručne dorade, a sam materijal (pamuk) koji se koristi za izradu traperica ja pažljivo odabran i miješan kako bi se postigla najkvalitetnija svojstva.

  Iako mnogi konkurenti koriste brže i tehnološki naprednije metode pri izradi traperica, u Garciji vjeruju da tradicionalno prstenasto pređenje daje najjače i najljepše pređe. Štoviše svaki par Garcia traperica prolazi niz specifičnih procesa u kojima se ručno obrađuje. U tim procesima osoblje posvećuje posebnu pažnju pri izradi različitih detalja što čini svaki par Garcia traperica jedinstvenim.

  Veselimo se vašem posjetu!

  Pogledaj ponudu

  Kruna Trade d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Bench, Blend, Henri Lloyd, Ichi i Garcia Jeans proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2016