KrunaMode

  SINNER. BUDI ONO ŠTO JESI.

  Objavljeno : 2019-12-20

  U potrazi si za zaštitnom skijaškom i/ili snowboard opremom koja će biti kvalitetna i stylish? Na pravom si mjestu jer je SINNER brand kojeg tražiš!

  SINNER je brand skijaške/snowboard i ostale sportske opreme čija je misao od 1996. godine istražiti svijet kako bi se dobila inspiracija, pronašlo uzbuđenje, savladali izazovi i doživjeli čarobni trenuci koji pokreću njihovu neprestanu znatiželju. Sve njihove kolekcije započinju inspiracijom koju dobivaju iz osobnog životnog iskustva. 

  SINNER možeš pronaći u preko 3000 prodavaonica, uključujući neke od najboljih svjetskih robnih kuća, nezavisnih trgovina te na našem web shop-u i u trgovinama Kruna Mode.

  Sinner je oduvijek predstavljao inovativnostkvalitetuperformanse i stil. Prvo kao tvrtka za naočale sa sportskim sunčanim naočalama, a danas kao međunarodni lifestyle i sportski brend distribuiran u 24 zemlje širom svijeta. 

  U našoj SINNER ponudi možeš pronaći njihove ski/snowboard naočaleski/snowboard kacige, ski/snowboard rukavice i ostale proizvode s kojima će tvoji praznici na skijanju biti još čarobniji! 

  POGLEDAJ SINNER PONUDU 

  GOGGLES (SKIJAŠKE NAOČALE)

  SINNER nudi skijaške naočale za djecu i odrasle. Od osnovnih stilova do vrhunskih modela, poput Mohawka i Naudersa koji dolaze s besplatnim izmjenjivim staklima. Uz Sinner polarizirane SINTEC® i fotokromne TRANS + ® leće omogućena je najbolja vidljivosti na padinama tijekom zimskih aktivnosti.

  •         Olakšavajući učinak za oči, smanjuju naprezanje oka
  •         Povećavaju kontrast i percepciju dubine
  •         Smanjuju 99,9%  reflektiranog odsjaja
  •         100% UVA/B/C zaštita   

  SINNER SKI/SNOWBOARD NAOČALE

  sinner leće


  KACIGE 

  Snježne SINNER kacige dizajnirane su kako bi bile sigurne i izvrsno pristajale, što jamči vrhunsku udobnost tijekom tvog zimskog sportskog putovanja. Svaki model SINNER kaciga ima svoje dodatne specifikacije kao što su: mogućnost podešavanja veličine, otvori za ventilaciju, podstava od flisa za udobnost i toplinu, brzi sistem za otpuštanje i otkopčavanje te integrirani izmjenjivi vizir. 

  Zapamti da kaciga mora pravilno pristajati na glavi kako bi u potpunosti bio siguran! Izmjeri opseg glave kao što je prikazano na slici i odaberi odgovarajuću veličinu pomoću grafikona. 

  DIMENZIJE KACIGE

  SINNER SKI/SNOWBOARD KACIGE 

  sinner kaciga

  RUKAVICE 

  Standardne rukavice i rukavice s palcem za savršeno pristajanje kako bi tvojim rukama bilo toplo i udobno. 100% vodootporne, otporne na vjetar i prozračne. 

  SINNER SKI/SNOWBOARD RUKAVICE 

   

  SINNER RUKAVICE

  Ne boj se! Usudi se pobijediti sustav i živjeti! Živi izvan svojih granica i istražuj, smisao života nije u tome da slijediš pravila, već da ih prekršiš i da započneš s istraživanjem, da ugledaš svjetlo. Ne trebaš nikoga da ti govori tko si ili što si. Kreiraj svoja pravila – nemoj se pretvarati da si netko drugi! Budi svoj! Svi ostali su već zauzeti. 

  SINNER

                                                                                 

  SINNER                    SINNER

  SINNER

  SINNER

  SINNER   SINNER

  Kruna Trade d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Bench, Blend, Henri Lloyd, Ichi i Garcia Jeans proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2016