KrunaMode Blog

  Stigla je nova Garcia kolekcija s tradicionalnim afričkim elementima na inovativan način

  Objavljeno : 2018-02-07

  Zavirite u novu kolekciju poznatog branda Garcia Jeans koji je pripremio bogat izbor uzbudljivih modela koje ćete poželjeti već na prvi pogled.

  Namjera ove najnovije ljetne zbirke su elementi prirode. U ovom slučaju prenoseći miran, svjež, lagan i čist osjećaj. Umjetnički i minimalni printevi dostupni su u svježim bojama u kombinaciji s osnovnim bojama naših najnovijih kolekcija za muškarce (bijela, žuta, smeđa, siva, plava, crna), te prevladavaju prirodna vlakna (pamuk, viskoza).

  Afrički utjecaj je vječan, a sada je važniji nego ikad.  Od glazbenika, umjetnika i sportaša, stanovnici Afrike igraju važnu ulogu u međukulturalnoj sintezi koja redefinira suvremeni afrički život. Uvode se tradicionalni afrički elementi na inovativan način.

  Može biti odjeća za plažu ili za svakodnevne trenutke.

  Boje koje su najviše prisutne u ženskoj kolekciji su: bijela, žuta, plava, crna, smeđa.

  Print sa životinjama je stigao kako bi nas odveo u luksuznu i hedonističku zonu. Ovog proljeća su modnim scenama zavladali životinjski uzorci (leopard, gepard, tigar,zmija) ostavljajući nam životinjski uzorak kao trend sljedećeg ljeta 2018. godine.

  ŽENE - NOVA KOLEKCIJA  MUŠKARCI - NOVA KOLEKCIJA


  Kruna Mode d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Billabong, Element, RVCA, Kaporal, Garcia, Blend, Ichi Emily & Noah i Sina Jo proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2020