KrunaMode

  Neka te priroda inspirira za novi proljetni look! Pogledaj ponudu u trgovinama KRUNA MODE i odaberi nešto za sebe

  Objavljeno : 2018-03-22

  Nova proljetna kolekcija je donijela neodoljiv spoj omiljenih klasika i novih modela. Tu su i nezaobilazni klasici proljetne i ljetne sezone poput balonera i traper komada, kožnih jakni u raznim bojama koje krase novi detalji, nove siluete i krojevi, te su istaknuti privlačni noviteti koji su na prvi pogled osvojili modni svijet.

  Boje su se još jednom zavladale u najraskošnijoj paleti dosad. Od neutralnih favorita do nježnih pastelnih tonova i jarkih boja, boje su na efektan način naglasile karakter svakog komada. Romantičan izgled prozračnih vilinskih modela svoj savršeni spoj pronašao je u nježnim pastelnim nijansama, jednostavnost minimalističkih kolekcija u kombinaciji crne i bijele dok su baš svaki model koji su obojali jarki tonovi crvene, ružičaste i plave boje pretvarali u komade koji će plijeniti pažnju.

  Uz prugasti uzorak kao vječni klasik proljetne i ljetne sezone istaknuo se jednako šarmantni i svestrani točkasti uzorak, dok su rasplesane resice i voluminozni volani stvarali neke od najraskošnijih kreacija sezone. Jednako efektan izgled u nove je kolekcije unijela i igra siluetama i teksturama. Nove kreacije istaknule su asimetrične linije i raskošne teksture prozračnih materijala.

  Svijet modnih dodataka obilježio je povratak fanny pack torbe, omiljenog modela iz devedesetih. Uz eleganciju slip haljine, fanny pack torbe nastavile su trend povratka u najbolje modne trendove devedesetih godina. Modeli posuti sjajem šljokica jednostavne cipele pretvorili su u čarobne modele u kojima će se svaka žena osjećati poput princeze.

  Vizualni vodič kroz sve modne trendove smo pripremili za vas u nastavku.

  Kruna Trade d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Bench, Blend, Henri Lloyd, Ichi i Garcia Jeans proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2016