KrunaMode

  Tuuuu jeeee nova Bench Cruise SS2018 kolekcija s prepoznatljivim bojama u kojima ćete se sigurno istaknuti !

  Objavljeno : 2018-02-13

  Bench DNA je ključ nove Cruise 2018 kolekcije, svježa' streetwear' vibra koja se provlači kroz dizajn stvoren za gradski 'đir'. Glavna inspiracija za kolekciju su 'Pop art' i 'Old school' 'low tech' kompjuteri iz čega je proizašla energična paleta boja korištena u brojnim uzorcima i teksturama koji su ukomponirani na razigran, pozitivan i dinamični način.


  Kako bi se postigao živahan i raznobojni utisak za ovu Cruise kolekciju, Bench koristi vibrantne boje. U ženskoj kolekciji prevladavaju roze, ljubičaste i tirkizne boje koje razbijaju standardnu žensku paletu boja. Za mušku kolekciju se koristila nova indigo nijansa i mediteransko plava, pored tonova boje breskve. Ideja za ovu sezonu je šareno sa plasmanom printova i 'all over' grafika koje su pikselirane i apstraktne, te podsjećaju na 80-te, a odišu hrabrošću i zaigranošću. 'Tech' detalji su esencijalni za sve artikle. Cruise 2018 kolekcija nudi savršen miks Benchovih osnovnih stilova sa svježim siluetama i bojama koje su idealne za energetični život u gradu.

  Pregledaj ponudu Bench nove kolekcije na našem webshopu: ŽENE MUŠKARCI

  Kruna Trade d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Bench, Blend, Henri Lloyd, Ichi i Garcia Jeans proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2016