KrunaMode

  Od sada u prodaji!!!

  Objavljeno : 2019-03-08

  Od SADA U PRODAJI u našim trgovinama i na webshopu možete pronaći Garcia RadyGo jeans muške hlače s džepom koji BLOKIRA ŠTETNO ZRAČENJE iz mobilnih uređaja!!! 

  Protected & Connected 

  To je novost na tržištu, GARCIA je prvi traper brend na svijetu koji je u suradnji s RADYGO lansirao 'Pametni traper' na tržište i uključio 'RADYGO Smart Posket® ' u svoju jeans kolekciju.

  RADYGO Smart Pocket® džep je ugrađen u traper kolekciju. Džepna obloga izrađena je od tzv. 'srebrom obloženog' najlona i zrako-propusnog pamuka. Ova kombinacija materijala stvara štit protiv zračenja od neprirodnih izvora energije, kao što su pametni telefoni i prijenosna računala. Uključivanjem RADYGO Smart Pocket® u odjeću, osoba koja je nosi je 99,9% manje izložena štetnom zračenju, potvrđuje istraživačka agencija TNO. 

  U našoj ponudi možete pronaći muške jeans hlače, jer su upravo muškarci ti koji učestalo nose mobilne uređaje u džepu svojih hlača, dok ih žene uglavnom nose u torbama.

  Pogledaj ponudu

  Pogledaj video

  Kruna Trade d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Bench, Blend, Henri Lloyd, Ichi i Garcia Jeans proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2016