Lista proizvoda brenda
  BLEND

  Blend predstavlja stil urbanog života te umjetnost i istinsku vještinu još od 1993. godine. Ovaj danski brend započeo je kao svjetski proizvođač trapera s ambicijom da okupi mlade ljude oko glavne ideje da se približe jedni drugima, odnosno da se međusobno spoje (blend) u određenim prilikama.


  Više

  Blend predstavlja stil urbanog života te umjetnost i istinsku vještinu još od 1993. godine. Ovaj danski brend započeo je kao svjetski proizvođač trapera s ambicijom da okupi mlade ljude oko glavne ideje da se približe jedni drugima, odnosno da se međusobno spoje (blend) u određenim prilikama.  Danas Blend u svojoj ponudi nudi cijeli asortiman urbane ulične odjeće i suvremene mode za muškarace. Ovo je brend za samosvjesne mlade ljude koji su odani izvanrednim modnim kombinacijama, vrhunskom dizajnu i razumnim cijenama. Blend kolekcije predstavljaju snažan izbor europskih stilova i pomno skrojenih traperica izrađenih za urbani život, pritom ne zanemarujući osnovne vrijednosti brenda: autentičnu izdržljivost, dosljednost, bogatu paletu boja, atraktivnost proizvoda i traper baštinu. BlendShe za žene, fokusira se na izgled i cool stilove s pravom cijenom na pravom mjestu. Kolekcije su za žene koje očekuju malo više. Cijela misao brenda se vrti oko strasti za izražavanjem osobnosti putem cool i suvremene mode. Njihovi uzorci i printevi inspirirani su stavovima, a odjeći daju vlastiti „touch“ kako bi se razlikovali od drugih. Iskustvo i uvidi dizajnera i kupaca služe im kako bi svaku kolekciju prilagodili potrebama kupaca. Izazivaju tradiciju, trudeći se uvijek kombinirati i stvarati nešto novo iz već viđenog, kako bi tvoj ormar izgledao poznato, ali i svježe.

  Sakrij

  Kategorije

  Brend

  Boja

  Cijena

  70 kn - 1000 kn
  Prikazuje 1 - 30 od 85 stavki

  Kruna Mode d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Billabong, Element, RVCA, Kaporal, Garcia, Blend, Ichi Emily & Noah i Sina Jo proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2020