Lista proizvoda brenda
  GARCIA

  Garcia, talijansko-nizozemski brend osnovan 1977. godine kao mala obiteljska tvornica velikih ideja i ambicija, danas je prerastao u jedan od poznatijih svjetskih jeans brendova.


  Više

  Garcia, talijansko-nizozemski brend osnovan 1977. godine kao mala obiteljska tvornica velikih ideja i ambicija, danas je prerastao u jedan od poznatijih svjetskih jeans brendova.  U Garciji vjeruju kako bi svatko trebao imati priliku priuštiti sebi najbolje. Stoga je njihova cijena doista pristupačna unatoč tome da je riječ o svjetski poznatom brendu s bogatom tradicijom proizvodnje traperica. Svaki par Garcia traperica je prošao poseban tretman ručne dorade i u tim procesima posebna pažnja se pridaje izradi različitih detalja, što čini svaki par Garcia traperica gotovo jedinstvenima. Svoju strast prema izradi detalja i posebnih tkanja primjenjuju u izradi svih odjevnih predmeta.

  Sakrij

  Kategorije

  Brend

  Boja

  Cijena

  30 kn - 1540 kn
  Prikazuje 1 - 30 od 270 stavki

  Kruna Mode d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Billabong, Element, RVCA, Kaporal, Garcia, Blend, Ichi Emily & Noah i Sina Jo proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2020