Lista proizvoda brenda
  ICHI

  ICHI je ženski danski modni brand osnovan 1999. godine za sofisticirane i opuštene gradske djevojke. ICHI kolekcije su kreativne, hrabre i ženstvene, inspirirane uličnom modom i umjetnosti.


  Više

  ICHI je ženski danski modni brand osnovan 1999. godine za sofisticirane i opuštene gradske djevojke. ICHI kolekcije su kreativne, hrabre i ženstvene, inspirirane uličnom modom i umjetnosti.  Ručno dizajnirani apstraktni print koji se provlači kroz ICHI kolekcije je upravo ono što ih čini suvremenima i jedinstvenima. Putem kreativnosti i vještine dokazali su da ostavljaju trag kod kupaca, povezuju se s njima i postižu uspjeh na tržištu koje se stalno mijenja. ICHI stavlja naglasak na jednostavnost, čistoću i dostupnost. Njihova misao jest da moda bude lako shvatljiva i prenosiva. Nastoje da svaka kolekcija stvori odraz našeg vremena i da zadrže dizajn koji je sveobuhvatan, a opet poetičan.

  Sakrij

  Kategorije

  Brend

  Boja

  Cijena

  30 kn - 1230 kn
  Prikazuje 1 - 30 od 110 stavki

  Kruna Mode d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Billabong, Element, RVCA, Kaporal, Garcia, Blend, Ichi Emily & Noah i Sina Jo proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2020