Lista proizvoda brenda
  O'NEILL

  Iz trajne ljubavi prema vodi i snijegu 1952. godine na obalama Kalifornije rođen je O'Neill - najstariji surf, snow & lifestyle modni brend na svijetu.


  Više

  Iz trajne ljubavi prema vodi i snijegu 1952. godine na obalama Kalifornije rođen je O'Neill - najstariji surf, snow & lifestyle modni brend na svijetu.  Kroz svoju kreativnu genijalnost O'Neill nadilazi prepreke na koje standardna odjeća i obuća nailaze, potičući nas tako da što više vremena provodimo u prirodi. O'Neill komadi definitivno su najbolji izbor za sve one koji cijene inovativan dizajn, funkcionalnost i besprijekornu kvalitetu. Jedan je i od najpopularnijih brendova i u Hrvatskoj gdje se zaista možemo uvjeriti da stara O'Neill-ova krilatica: “O'Neill customer becomes O'Neill fan“ zaista vrijedi. Ovaj kalifornijski brend, 'dijete' legendarnog surfera Jacka O’Neill-a čija je karizma poznata diljem svijeta, svojim inovacijama i danas nadahnjuje milijune ljudi. Jack je izumio prvo neoprensko surf odijelo od kojeg su se razvila moderna surf i ronilačka odijela. Bez njega bi cijeli jedan segment vodenih sportova i profesionalnih aktivnosti izgledao potpuno drugačije. O'Neill-ova početna vizija da proizvodi funkcionalne i inovativne proizvode, ostala je konstanta do danas. Od prvog svjetskog neoprenskog odjela i uzice kojom se daska veže uz nogu, do prvih u svijetu surferskih bermuda bez šavova pa sve do nedavno lansiranih revolucionarnih elektroničkih odjevnih predmeta i dodataka, O'Neill-ova težnja za inovativnošću uvijek će biti nit vodilja ovog brenda. Danas je O'Neill prisutan u cijelom svijetu i uvijek će biti odan svom imidžu kao jedan od svjetskih vodećih lifestyle brandova, baziranom na pola stoljeća dugoj povijesti kao Prvo Ime u Vodi (First Name In The Water). A snijeg, to je samo zamrznuta voda.

  Sakrij

  Kategorije

  Brend

  Boja

  Cijena

  40 kn - 3100 kn
  Prikazuje 1 - 30 od 503 stavki

  Kruna Mode d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Billabong, Element, RVCA, Kaporal, Garcia, Blend, Ichi Emily & Noah i Sina Jo proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2020