Kruna Mode / Brandovi

  Iz trajne ljubavi prema vodi i snijegu 1952. godine na obalama Kalifornije rođen je O'Neill - najstariji surf, snow & lifestyle modni brend na svijetu. Kroz svoju kreativnu genijalnost O'Neill nadilazi prepreke na koje standardna odjeća i obuća nailaze, potičući nas tako da što više vremena provodimo u prirodi. O'Neill komadi su definitivno najbolji izbor za sve one koji cijene inovativan dizajn, funkcionalnost i besprijekornu kvalitetu.

  Pogledaj ponudu

  Bench kolekcije nude raznovrsnu ponudu urbanih funkcionalnih odjevnih predmeta prilagođenih današnjem brzom tempu života koji zahtjeva brzu transformaciju u različitim okolnostima. Novi koncept odjevanja koji Bench promovira u svojim kolekcijama je više od same mode i odijevanja jer nudi odjeću koja ima savršen spoj funkcionalnosti i estetike, namjenjena je dinamičnim ljudima, a prilagođava se svim aspektima suvremenog načina života. Vodonepropusni i rastezljivi sofisticirani materijali, ergonomski inovativni krojevi, jednostavnost i udobnost odjeće, sve to čini Bench bezvremenske komade toliko funkcionalnim.

  Pogledaj ponudu

  Za samosvjesne mlade ljude koji su odani izvanrednim modnim kombinacijama, vrhunskom dizajnu i razumnim cijenama. Blend kolekcije predstavljaju snažan izbor suvremenih europskih stilova i pomno skrojenih traperica izrađenih za urbani život, pritom ne zanemarujući osnovne vrijednosti brenda ; autentičnu izdržljivost, komercijalnu dosljednost, bogatu paletu boja, atraktivnost proizvoda i traper baštinu.

  Pogledaj ponudu

  Henri Lloyd modni brend je osnovan 1963. godine u Manchesteru. Nakon 50 godina razvoja i ogromnog bogatog iskustva u izradi inovativnih materijala, Henri Lloyd asortimani danas sadrže jedinstveni spoj baštine, inovativnosti i tehničke izvrsnosti.

  Pogledaj ponudu

  ICHI je ženski danski modni brand osnovan 1999. god. za sofisticirane i opuštene gradske djevojke. ICHI kolekcije su kreativne, hrabre i ženstvene, inspirirane uličnom modom i umjetnosti. Ručno dizajnirani apstraktni print koji se provlači kroz ICHI kolekcije je upravo ono što ih čini suvremenima i jedinstvenima.

  Pogledaj ponudu

  Počevši 1977. kao mala obiteljska tvornica velikih ideja i ambicija Garcia je danas prerasla u jedan od poznatih svjetskih „jeans“ brand-ova.

  U Garciji vjeruju da bi svako trebao imati priliku priuštiti sebi najbolje. Stoga je njihova cijena i dan danas doista pristupačna unatoč tome da je riječ o svjetski poznatom brendu s bogatom tradicijom proizvodnje traperica.

  U proces proizvodnje se ulaže veliki trud i strast što svakako potkrijepljuje činjenica da je svaki par traperica prošao poseban tretman ručne dorade, a sam materjal (pamuk) koji se koristi za izradu traperica ja pažljivo odabran i mješan kako bi se postigla najkvalitetnija svojstva.

  Iako mnogi konkurenti koriste brže i tehnološki naprednije metode pri izradi traperica, u Garciji vjeruju da tradicionalno prstenasto pređenje daje najjače i najljepše pređe. Štoviše svaki par Garcia traperica prolazi niz specifičnih procesa u kojima se ručno obrađuje. U tim procesima osoblje posvećuje posebnu pažnju pri izradi različitih detalja što čini svaki par Garcia traperica gotovo jedinstvenim.

  Pogledaj ponudu

  FILA je osnovana u Italiji u mjestu Bailla, od strane braće Fila. FILA je prepoznatljiva po kombinaciji crvene, plave i bijele boje, te poznatom F-box logu. Ovaj brend je ostavio traga u sportskoj odjeći i obući za muškarce, žene i djecu, te je s pravom zaradio status klasika za sportsku odjeću i obuću.

  Pogledaj ponudu

  EMILY & NOAH je privatna marka Meier Lederwaren. Od 1921. godine predstavljaju tradiciju, kvalitetu i samostalni dizajnerski jezik. EMILY & NOAH donosi dašak svježeg zraka i kombinira tradicionalni smjer Meier Lederwaren s modom, trendovima i mladim životnim stilom. EMILY & NOAH je specijalizirana za visoko kvalitetne torbe od sintetičkih vlakana. Uzbudljiv materijal koji se može obraditi vrlo različito i istovremeno predstavlja pravu alternativu prirodnoj životinjskoj koži. EMILY & NOAH uvjerava i inspirira raznolikošću. Cilj je dati svakom džepu priliku da pronađe svoj omiljeni osobni predmet, da pokaže svijest o trendu i da daje izjave sa znakovitim accessoriesom. EMILY & NOAH torbe pokrivaju i purističke, klasične stilove s čistim linijama kao i privlačne dizajne s patchwork izgledom, zakovicama i sjajnim detaljima.

  Pogledaj ponudu

  Osnovan 2004. godine u samom srcu Marseillesovog sektora trapera, Kaporal je svoj imidž izgradio kroz traperice, svoje neponovljive krojeve i detalje. Brend elegantno odjeva muškarce i žene od 16 do 35 godina , privučene kreativnom i smionom ponudom odjeće po pristupačnim cijenama. Osluškujući tržište, Kaporal je iskoristio priliku kako bi proširio svoje kolekcije i postao trendovska robna marka koja nudi također i razvijenu paletu accessoriesa (naočale, satovi, cipele, kožna galanterija...). Danas Kaporal ima mrežu od više od 1.600 trgovačkih lanaca, više od 100 butika, uključujući i tridesetak franšiza, novi konceptni dućan i pozicionira se kao prava alternativa međunarodnim brandovima. Inspiriran je američkim vrijednostima, trendovima i neprestanim otkrivanjem vintage proizvoda iz second hand trgovina diljem svijeta. Naoružani timom stilista, iz godine u godinu, brend je afirmirao svoj vintage i trendovski stil kako bi postigao zrelost u svojim kolekcijama, što mu daje pravi legitimitet lifestyle brenda i prepoznat je kao takav. Kaporal je brand koji ne ostavlja ravnodušnim, brand s jakim karakterom, prepoznatljivim i pretpostavljenim stilom.

  Pogledaj ponudu

  RVCA je globalni američki lifestyle brand s nasljeđem u odjeći i modnim dodacima koju pokreće umjetnost. Vođen kulturom kreativnosti, RVCA je duboko ukorijenjen i strastven u umjetnosti i aktivnim pothvatima. RVCA je autentičan brand koji nadahnjuje potrošače kroz svoje zagovornike, umjetnike, događaje i proizvode. Uvijek originalan, RVCA pomiče granice kreativnog izražavanja. Nadmašujući granice tradicionalne sportske odjeće, RVCA je dizajnerski vođen lifestyle brand oslobođen prolaznih trendova – stvoren od grupe istomišljenika iz različitih subkultura. Namjera od početka bila je stvaranje platforme; koja na izvoran način kombinira umjetnost, glazbu, modu i suvremeni način života - pružiti prazno platno za umjetnike, sportaše i zagovornike s kojima radimo, i dizajne koje stvaramo, za zauzeti središnje mjesto. Za RVCA, riječ je o današnjoj, sutrašnjoj i životnoj slici. Radi se o nadahnuću naših generacije, pružajući nešto od kulturne supstance i, prije svega, sve to rade s integritetom i kao ujedinjeni obitelj, bliska zajednica. Ime RVCA (izgovara se: rü-kəә, rew-ka ili rou-ka) razvijeno je prije svega iz "V" i "A" - koja simbolizira ravnotežu suprotnosti i kako oni koegzistiraju: priroda x industrijalizacija; žena x čovjek; umjetnost x znanost; red x kaos; prošlost x sadašnjost... budućnost.

  Pogledaj ponudu

  Sina Jo je privatna marka Meier Lederwaren. Od 1921. godine predstavljaju tradiciju, kvalitetu i samostalni dizajnerski jezik. Ako volite miris kožnih torbi, ne možete dobiti dovoljno boja i tražite raznoliki modni dizajn , onda je Sina Jo brand za vas. Sina Jo je uspješan brend s više od 3.500 prodajnih mjesta daleko izvan granica Njemačke. Svake sezone Sina Jo iznenađuje novim kolekcijama koje samostalno interpretiraju trenutne trendove i još uvijek imaju dizajn koji vrijedi više od jedne sezone. Sina Jo specijalizirala se za visoko kvalitetne torbe od umjetne kože. Uzbudljiv materijal koji ne samo da se može obraditi i obraditi na različite načine, nego i ispuniti zahtjeve veganskih ljudi.

  Pogledaj ponudu

  Kruna Trade d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Bench, Blend, Henri Lloyd, Ichi i Garcia Jeans proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2016