Program vjernosti

  Kruna Mode sponzorski program

  Sponzorski program omogućava ti sponzoriranje prijatelja, poznanika, obitelji, a da pritom svi ostvarujete dodatne uštede!

  Što je Kruna Mode sponzorski program?

  Sponzorski program omogućava ti sponzoriranje prijatelja, poznanika, obitelji, a da pritom svi ostvarujete dodatne uštede. Kako biste ostvarili dodatne bodove, dovoljno je da su svi sudionici sponzorskog programa korisnici web shop-a.

  Uvjeti Kruna Mode sponzorskog programa:

  Kako bi postao/la sponzor, dovoljno je da obaviš jednu kupovinu u minimalnom iznosu od 200 kuna putem web shop-a i dovedeš jednu osobu kao novog korisnika/kupca na naš web shop koja će isto ostvariti kupnju u minimalnom iznosu od 200 kuna putem web shop-a.

  Ukoliko sponzoriraš odabranu osobu, dobivaš 5% iznosa računa od svake ostvarene kupovine u minimalnom iznosu od 200 kuna sponzorirane osobe (te kupovine i budućih kupovina sponzorirane osobe).

  Osoba koju si sponzorirao/la dobiva nagradni vaučer dobrodošlice od 5% popusta na kupovinu u minimalnom iznosu od 200 kuna.

  U slučaju da osoba koju si sponzorirao/la i sama postane sponzor (dovede osobu koja će također obaviti kupnju na našem web shop-u), ostvaruješ 2% iznosa računa svake kupnje ostvarene od svake osobe koju je ta osoba sponzorirala. (Dakle riječ je o nagrađivanju na dvije razine: 1. ti kao sponzor dobivaš 5% iznosa od svake kupovine sponzorirane osobe koju si doveo, i 2. ako sponzorirana osoba (npr.prijatelj kojeg si doveo na naš web shop) i sama postane sponzor i dovede npr.svog prijatelja na naš web shop, onda od svake kupovine npr. prijateljevog prijatelja, ti ostvaruješ 2% iznosa računa).

  Ista pravila vrijede za svakog sponzora.

  Broj sponzoriranih osoba nije ograničen.

  Trajanje svakog pojedinog sponzorstva je 183 dana.

  Sponzorski program možeš pronaći unutar svog profila.

  Registriraj se

  Kruna Mode d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Billabong, Element, RVCA, Kaporal, Garcia, Blend, Ichi Emily & Noah i Sina Jo proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2020