Kruna Mode / Zaposlenja

    Svi želimo ostvariti uspješnu karijeru, a multibrand lanac trgovina  KRUNA MODE koja nudi probrane svjetske, moderne, casual i streetwear brandove kao što su Billabong, Element, RVCA, Kaporal, Garcia, Emily & Noah, Sina Jo i druge, je prava prilika za to.

    U KRUNA MODE trgovinama se može pronaći odjeća, obuća i modni dodaci za dinamične, urbane žene i muškarce. Tijekom 40 godina poslovanja izgradili smo poseban odnos s našim vjernim kupcima temeljen na obostranoj ljubavi prema suvremenom načinu života, dizajnu, muzici, uličnoj umjetnosti i modi. Naša misija je zadovoljstvo kupaca stoga će veliki tim educiranih djelatnika shopping iskustvo učiniti ugodnim i potpunim. Trgovine potražite u Zagrebu – Arena Centar, Avenue Mall, te Splitu – Marmontova 2, Marmontova 6, TC. Joker, Mall of Split. Naši uredi se nalaze na adresi Gundulićeva 26a, Split.

    Kruna Mode, lanac multibrand trgovina, je u potrazi za mladim ljudima punih entuzijazma i želje za radom, novim saznanjima, koji uživaju u modi, timskom radu i koji vole ono što rade.

    Ako si to baš ti, svoju molbu i životopis pošalji na mail krunatrade@krunamode.hr

    Kruna Mode d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Billabong, Element, RVCA, Kaporal, Garcia, Blend, Ichi Emily & Noah i Sina Jo proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2020