Kruna Mode / Zaposlenja

Svi želimo ostvariti uspješnu karijeru, a multibrand lanac trgovina  KRUNA MODE koja nudi probrane svjetske, moderne,  casual i streetwear brandove kao što su O'Neill, Billabong, Element, RVCA, Kaporal, Blend, Ichi, Garcia, Emily & Noah, Sina Jo i druge,  je prava prilika za to.

U KRUNA MODE trgovinama se može pronaći odjeća, obuća i modni dodaci za dinamične, urbane žene i muškarce. Tijekom 39 godina poslovanja izgradili smo poseban odnos s našim vjernim kupcima temeljen na obostranoj ljubavi prema suvremenom načinu života, dizajnu, muzici, uličnoj umjetnosti i modi. Naša misija je zadovoljstvo kupaca stoga će veliki tim educiranih djelatnika shopping iskustvo učiniti ugodnim i potpunim. KRUNA MODE trgovine nalaze se u Zagrebu – Arena Centar, Avenue Mall, West Gate,  te Splitu – Marmontova 2, Marmontova 6, TC. Joker, Mall of Split, Gundulićeva 26a. 

Ovaj lanac multibrand dućana je u potrazi za mladim ljudima punih entuzijazma i želje za radom, novim saznanjima, koji uživaju u modi, timskom radu i koji vole ono što rade.

Ako si to baš ti, svoju molbu i životopis pošalji na mail krunatrade@krunamode.hr .

Kruna Mode d.o.o. je ovlašteni zastupnik O'Neill, Billabong, Element, RVCA, Kaporal, Garcia, Blend, Ichi Emily & Noah i Sina Jo proizvoda za Hrvatsku. © Copyright 2020