Načini plaćanja

Plati kako ti najviše odgovara: kreditnom karticom, virmanom ili pouzećem!
Naručene asortimane, s mogućim troškovima dostave, možeš platiti pouzećem prilikom dostave robe putem HP ekspresom , virmanskom uplatom (općom uplatnicom ili putem internet bankarstva) ili kreditnim i debitnim karticama: Visa, Mastercard i American Express. Obavijest o potvrdi narudžbe poslat ćemo na tvoju e-mail adresu.


Kako plaćam ako imam promotivni kod?
Promotivni kod se unosi u procesu kupovine u polje za unos koda nakon čega se izračun košarice smanjuje za popust definiran kodom. Potom plaćanje izvršiš odabranim načinom.

Kako se plaća pouzećem?
Pouzećem se plaća gotovinom na ruke dostavljaču, nakon čega dobivaš potvrdu o primitku i plaćanju pošiljke.

Je li moguće plaćanje na rate?
Obročno plaćanje nije omogućeno.

Što znači plaćanje virmanom?

Plaćanje virmanom znači plaćanje putem internet bankarstva ili općom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti. Kad u procesu kupovine odabereš plaćanje virmanom na e-mail će ti biti poslani svi podaci za izvršenje uplate. Za pomoć nam se uvijek možeš obratiti na webshop@krunamode.hr.

Odabrao/la sam plaćanje kreditnom ili debitnom karticom i stigao mi je e-mail koji kaže da su sredstva na kartici rezervirana, ali transakcija još nije provedena. Što to znači?
Dok se ne utvrdi da je naručeni asortiman stvarno raspoloživ, transakcija neće biti provedena, tj. ništa neće biti naplaćeno s kartice koju ste unijeli prilikom kupovine. Tek kad administrator utvrdi da je asortiman dostupan autorizirati će transakciju i sredstva će biti skinuta s tvoje kredite kartice. Na taj način se želimo osigurati da ne naplatimo nešto čega trenutno slučajno nema u našem web shopu.

Kako sve mogu plaćati u KrunaMode web shopu?
Naručene proizvode s mogućim troškovima dostave moguće je platiti pouzećem prilikom dostave istih putem dostavne službe, virmanskom uplatom (općom uplatnicom ili putem internet bankarstva) ili kreditnim i debitnim karticama Visa, Mastercard i American Express. Obavijest o potvrdi narudžbe poslat ćemo na tvoju e-mail adresu.

Obročno plaćanje omogućeno je korisnicima koji kupovinu obavljaju putem MasterCard Full3D® (Zagrebačka banka), MasterCard Full3D® (PBZ Card d.o.o.), Visa Full3D® (Zagrebačka banka), Visa Full3D® (PBZ Card d.o.o.), Visa Full3D PBZ® ( PBZ Card d.o.o.), American express Full3D®  i ZABA Visa debit karticom (do 12 rata) za iznose iznad 40 eura, od 2 do 6 rata.