Reklamacije

Primio/la si kupljeni proizvod, ali primjećuješ da je oštećen, obavezno nam se obratite!
Ako nisi zadovoljan/na proizvodom kupljenom u KrunaMode web shopu, imaš pravo na reklamaciju u zakonskom roku. Samo nam pošalji e-mail naslova „Reklamacija po narudžbi“ ( a u sadržaju emaila broj tvoje narudžbe) na webshop@krunamode.hr. KRUNA MODE d.o.o. garantira da su svi proizvodi kupljeni na našem web shopu ispravni. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora na tvom računalu, razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka i sl., ne možemo jamčiti potpunu sukladnost boja naših proizvoda s bojama kako ih ti vidiš na zaslonu svog monitora. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana. Pravo na ostvarenje jamstva kupac gubi i u slučaju neovlaštene dorade proizvoda, te isto tako zahvata na proizvodu od strane treće neovlaštene osobe.

U kojem roku mogu uložiti reklamaciju na naručeni proizvod?
Reklamaciju si dužan/na uložiti u zakonskom roku.

Ako primijetim da je proizvod koji sam kupio/la oštećen mogu li ga vratiti?
Naravno! Ako nisi zadovoljani proizvodom kupljenom u KrunaMode web shopu, imaš pravo na reklamaciju u zakonskom roku. Samo nam pošalji e-mail naziva „Reklamacija po narudžbi“ (a u sadržaju emaila broj tvoje narudžbe) na webshop@krunamode.hr ili reklamiraj proizvod direktno u našoj trgovini.

U slučaju reklamacije kupac nam je dužan vratiti proizvod u dogovorenom roku. Reklamaciju ćemo smatrati valjanom ako pregledom proizvoda utvrdimo da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju ćemo u roku od 15 dana od primitka valjane reklamacije zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos. Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakirane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku.