Zamjena robe

Kruna Mode klub omogućava i besplatne zamjene!

Pravo na zamjenu robe imaju svi kupci, ali samo članovi Kruna Mode kluba imaju pravo na jednu besplatnu zamjenu po narudžbi (proizvode mogu zamijeniti bez troškova poštarine) .

Zamjena robe moguća je unutar 14 dana od primitka pošiljke. Zamjenu ste dužani zatražiti slanjem e-maila na webshop@krunamode.hr s naslovom „Zamjena robe“ unutar 14 dana od primitka pošiljke. U e-mailu trebate navesti broj narudžbe i objasniti želite li proizvod mijenjati za isti proizvod druge veličine, boje ili za neki drugi proizvod iz naše ponude. Proizvod potom vraćate na našu adresu unutar 2 radna dana od odobrenog zahtjeva. Kada utvrdimo da je vraćeni proizvod neoštećen i u originalnoj ambalaži, napravit ćemo zamjenu. Ako proizvod mijenjate za proizvod veće vrijednosti najprije ćete trebati uplatiti razliku na naš račun, a ako je manje vrijednosti mi ćemo novac vratiti na vaš račun.

Mogu li proizvod kupljen u KrunaMode web shopu zamijeniti za drugi u nekom od Kruna Mode dućana? 

Sve proizvode kupljene u Kruna Mode web shopu možeš zamijeniti u našim trgovinama ili  kontaktom na webshop@krunamode.hr u roku od 14 dana od primitka paketa.

Ako proizvod odlučim zamijeniti za drugi koji je jeftiniji hoću li dobiti natrag razliku novca?
Hoćeš! Kontaktiraj naše osoblje na webshop@krunamode.hr, pokreni zahtjev za zamjenu proizvoda i oni će te dalje informirati o procesu povrata razlike novca.

Mogu li proizvod kupljen u Kruna Mode web shopu zamijeniti za skuplji?
Možeš! Kontaktiraj naše osoblje na webshop@krunamode.hr i oni će ti dati upute za izvršenje uplate razliku između dva iznosa.

U kojem roku moram zatražiti zamjenu proizvoda?
Zamjenu moraš zatražiti u roku od 14 dana od primitka paketa.

Nisam član Kruna Mode kluba. Imam li pravo na zamjenu?
Pravo na zamjenu proizvoda imaju svi kupci, ali samo članovi KrunaMode kluba robu mogu zamijeniti bez troškova poštarine. Zamjenu moraš zatražiti u roku od 14 dana od primitka paketa.