Uvjeti korištenja

Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoji objavljena slika i osnovni opis. Ovi uvjeti reguliraju proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda ili usluga koji se prodaju kroz naše internet prodajno mjesto. Usluga koju pruža Kruna Mode d.o.o. , OIB: 89549639771, Gundulićeva 26/a, Split, putem stranice www.krunamode.hr koja je u njenom vlasništvu sastoji se od upravljanja sadržajem, provođenja financijskih transakcija, organizacije i posredovanja pri prodaji proizvoda i usluga putem interneta.

Kupnja
Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija „košarica“ i popunjavanjem elektronskog formulara. Naručene proizvode i usluge možete platiti  (samo za teritorij Hrvatske)  kreditnim karticama (MasterCard®,Visa Premium®) Maestro® i Visa Electron® debitnim karticama (samo nekih banaka), općom uplatnicom i pouzećem (GLS). Vašu kreditnu karticu teretimo na dan narudžbe u slučaju kupovine proizvoda iz akcije, a naručeni proizvod isporučujemo u najkraćem mogućem roku. U slučaju kupovine usluge, kartica se tereti tek u slučaju uspješnog završetka akcije. Svaka narudžba kreditnom karticom podliježe prethodnoj autorizaciji. Jednom poslana narudžba proizvoda može se otkazati isključivo u roku 24 sata.

Cijene u online trgovini vrijede za sve oblike plaćanja. U slučaju da naručenog artikla nema na skladištu, biti ćete kontaktirani u najkraćem mogućem roku, te će Vam biti ponuđena opcija čekanja dolaska artikla, zamjena za drugi odgovarajući artikl ili povrat novca u punom iznosu. Vaša trenutna narudžba prikazana je na stranici "Moj Profil -> Moje narudžbe". Na toj stranici prikazani su detaljni podaci o artiklu, količini i cijeni koju ste kupili. Promjenom količine automatski se mijenja i cijena. Svi artikli ili kuponi za usluge koje ste odlučili kupiti nalaze se na stranici pod imenom „Košarica“.

Izjava o privatnosti
Obavijest prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka: Osobne podatke dajete dobrovoljno u svrhu obrade narudžbe i eventualno u marketinške svrhe. Osobne podatke vodimo u evidenciji kupaca/korisnika i štitimo sukladno zakonskim odredbama. Popunjavanjem obrasca dajete suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Imate pravo prigovora na raspolaganje s Vašim osobnim podacima u svrhe marketinga. Prilikom obrade narudžbe prosljeđujemo podatke isključivo partnerima za dostavu narudžbe, koji su obvezni osigurati hrvatske zakonske standarde zaštite osobnih podataka.

Sigurnost kupovine
Kako je Internet otvorena mreža dostupna svima, izuzetna se pozornost posvećuje zaštiti podataka pri novčanim transakcijama. Tvrtka Kruna Mode d.o.o. Split, vlasnik trgovine "KRUNA MODE" koristi sustav naplate platforme Shopify. Shopify je tvrtka usklađena s PCI DSS-om. To znači da ispunjavaju sve zahtjeve za sigurnost koje su postavile glavne kartične kuće (Visa, Mastercard itd.). Podaci o kreditnoj kartici vaših kupaca sigurni su kada koristite Shopify.

Kako funkcionira usluga

Zahtjev za terećenjem kreditne kartice online autorizacijom procesuira se uz uslugu Pay Way i Web Pay putem Interneta (prema autorizacijskom centru izdavača kartice), i to u stvarnom vremenu. Dakle, nema ručnog procesiranja zahtjeva, nego se broj kreditne kartice automatski provjerava i autorizira u autorizacijskom centru kartične kuće.
Već nakon nekoliko sekundi stiže potvrda s odobrenjem kupnje. Nakon potvrde, kupcu se izdaje digitalni račun, a trgovini „KRUNA MODE“ obavijest o novoj narudžbi.

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama -  WebTeh - MasterCard Full3D®, MasterCard Full3D®, Maestro Full3D®, Maestro Full3D®, Visa Full3D®, Visa Full3D®, Visa Full3D PBZ® i American express Full3D®.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.
Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.
WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.
Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.
Shopify je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Putem Shopify administracijskog sučelja trgovina „KRUNA MODE“ naplaćuje autorizirani iznos čim je narudžba spremna za isporuku.

Naplata/autorizacija naručenih proizvoda kupac će platiti kreditnom karticom ili putem predračuna, prema narudžbi. Naplata se vrši u eurima. Ukoliko ne raspolažete kreditnom karticom tada možete, ukoliko ste državljanin Republike Hrvatske s prebivalištem u Hrvatskoj, platiti općom uplatnicom prije isporuke ili gotovinom prilikom preuzimanja. Za tvrtke šaljemo ponudu. Isporuku za virmansko plaćanje vršimo tek po primitku uplate. Zadržavamo pravo zahtjeva za avansno plaćanje veće količine naručene robe. Cijene su izražene u eurima. Porez na dodanu vrijednost je uračunat u cijenu. Ponuda vrijedni do isteka zaliha. Zadržavamo pravo na tiskarske pogreške.

Sigurnost
Obavezujemo se primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprječavanje eventualnih zlouporaba. Naplate vršimo preko administracijskog sučelja Shopify. Shopify je tvrtka usklađena s PCI DSS-om. To znači da ispunjavaju sve zahtjeve za sigurnost koje su postavile glavne kartične kuće (Visa, Mastercard itd.). Podaci o kreditnoj kartici vaših kupaca sigurni su kada koristite Shopify.

Kruna Mode d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava Web trgovine ili propusta djelatnika Kruna Mode d.o.o.. Kada svi podaci budu primljeni, dobit ćete obavijest na ekranu kao i putem elektronske pošte (e-mail) da je Vaša narudžba zaprimljena.

Predstavljamo MasterCard® SecureCode™. MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCard-a i izdavatelja vaše kartice koja Vam pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Za korištenje ove usluge nije Vam potrebna nova MasterCard ili Maestro® kartica. Vi birate svoj osobni MasterCard SecureCode i nikada ga ne dijelite s bilo kojim internet trgovcem. Privatni kod znači dodatnu sigurnost protiv neautorizirane upotrebe Vaše kreditne ili debitne kartice kada kupujete online. Svaki puta kada vršite online plaćanje Vašom MasterCard ili Maestro karticom, otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži vas da unesete osobni SecureCode, jednako kao što vas traži da unesete PIN na bankomatu. U samo nekoliko sekundi izdavatelj kartice potvrđuje Vaše podatke i omogućava Vam da završite svoju online kupovinu. Za detaljnije informacije o MasterCard SecureCode programu kliknite na www.mastercardsecurecode.com.

Ista kartica, dodatna online sigurnost. Verified by Visa je nova uslugu koja vam omogućava online kupovinu uz dodatnu sigurnost. Jednostavnim postupkom Verified by Visa Vaš identitet se potvrđuje prilikom kupovine u online trgovinama uključenima u program. Ovaj pogodan način kupovine moguć je putem Vaše postojeće Visa kartice. Osim toga, Verified by Visa je brz postupak. Potrebno je samo jednom registrirati svoju karticu i sastaviti svoju vlastitu lozinku. Potom, nakon obavljene kupnje u trgovinama uključenima u program, pojavit će se Verified by Visa prozor. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na "submit". Vaš je identitet potvrđen, a kupovina sigurna. Kako biste aktivirali Verified by Visa na svojoj Visa kartici ili saznali više o ovome, kontaktirajte svoju financijsku ustanovu koja Vam je izdala Vašu Visa karticu. Kliknite na www.visaeu.com za daljnje informacije.

Privatnost podataka
Izuzetno je važna činjenica da je WEB PAY sustavom svim sudionicima u procesu kupnje onemogućen pristup podacima za koje nisu ovlašteni: banka, primjerice, može vidjeti samo financijske podatke, ali ne i podatke o sadržaju kupnje, dok, s druge strane, trgovina „KRUNA MODE“ vidi samo podatke o sadržaju kupnje, ali ne i financijske informacije o kupcu, (broj kartice, stanje i sl.).

Dostava
Cijenjenim kupcima nudimo dostavu putem GLS d.o.o. po cijenama definiranim unutar narudžbe. Rokovi dostave su do 8 radnih dana unutar Hrvatske od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala. Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti vizualno, eventualna vidljiva oštećenja prijaviti te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku.

Reklamacije
KRUNA MODE d.o.o. garantira da su svi proizvodi kupljeni na našem web shopu ispravni. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora na Vašem računalu, razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka i sl., ne možemo jamčiti potpunu sukladnost boja naših proizvoda s bojama kako ih Vi vidite na zaslonu svog monitora. U slučaju reklamacije kupac nam je dužan vratiti proizvod u dogovorenom roku. Reklamaciju ćemo smatrati valjanom ako pregledom proizvoda utvrdimo da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju ćemo u roku od 15 dana od primitka valjane reklamacije zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos. Da bi se ostvarilo pravo na jamstvo potrebno je uz proizvod sa greškom priložiti kopiju računa ili narudžbe kojom se potvrđuje kupnja. Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakirane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku.

Ostali uvjeti prodaje
Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe. Paritet: Kada isporučimo originalno zapakiranu pošiljku na Vaša vrata Vi ju preuzimate uz obavezan potpis na dostavnici, čime potvrđujete da je uredno isporučena, a roba ostaje naše vlasništvo sve dok nije plaćena u cijelosti. Kupac ima pravo na raskid ugovora sukladno članu 44 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom. Račun šaljemo zalijepljen na vrećici ili naknadno poštanskom službom. Kruna Mode d.o.o. zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Obaveze korisnika
Korisnicima ove web lokacije strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone. Strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način. Nadalje je strogo zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima. Strogo zabranjeno je lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe, i manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga ove web lokacije. Strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom te objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane. Strogo je zabranjeno svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme.

Prilikom registracije korisnik je obavezan unijeti istinite podatke, odabrati korisničko ime i lozinku te čuvati tajnost tih podataka. Uvjeti poslovanja vrijede isključivo za kupce s prebivalištem unutar Republike Hrvatske. Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća ove opće uvjete poslovanja. Maloljetne osobe, djelomično ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu naručivati artikle samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Isporuka naručenih artikala se vrši isključivo na području Republike Hrvatske. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje narudžbom artikla putem Internata. Kupoprodajni ugovorni odnos postaje pravovaljan nakon primitka pošiljke.

Pravne odredbe

Korištenje stranica www.krunamode.hr

Korištenjem usluga naših web stranica Vi prihvaćate uvjete korištenja. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja nemojte koristiti ove stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka KRUNA MODE d.o.o., OIB: 89549639771, Gundulićeva 26a, Split, te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke - Web trgovina. KRUNA MODE d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Autorska Prava
Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama privatesale.hr vlasništvo su tvrtke KRUNA MODE d.o.o., OIB: 89549639771, Gundulićeva 26a, Split, Hrvatska, osim dijela grafičkih elemenata koji se ne koriste u komercijalne svrhe. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama.

Zaštita privatnosti
Sa Vašim osobnim podacima postupamo potpuno u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26. Da bismo mogli obraditi i izvršiti Vaše narudžbe potrebni su nam Vaši ime i prezime, adresa, e-mail adresa, telefon, te ukoliko je plaćanje putem kreditne kartice i njen broj. Jamčimo za sigurnost prikupljenih podatka. Svaka informacija koju nam upućujete biti će korištena isključivo u svrhe za koje je namijenjena. Sve Vaše osobne informacije su potpuno sigurne i zajamčene sigurnosnim mjerama enkripcije i serverske zaštite. Kruna Mode  d.o.o. će Vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, neće ih distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez Vaše prethodne suglasnosti. Vaše korištenje web stranica krunamode.hr, znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.

Završne odredbe
Na ove odredbe i uvjete korištenja primjenjuju se hrvatske zakonske odredbe. Korisnik ove web lokacije pristaje u slučaju spora na isključivu nadležnost hrvatskih sudova.

Korisnik izričito izjavljuje da neće smatrati odgovornim Kruna Mode, njene podružnice, odgovorne osobe u društvu, zaposlenike i agente za naknadu eventualne štete i troškova, uključujući i troškove pravnog zastupanja, a koji bi mogli nastati korištenjem internetskim stranicama www.krunamode.hr od strane korisnika.